Ivan Drago se priprema za Creed 2 - Video - Svijet filma

Ivan Drago se priprema za Creed 2 – Video

32 godine nakon ‘Rocky IV,’ glumac Dolph Lundgren se vraća u Rocky filmsku franšizu, točnije u Creed 2 film, a kako se vježbajući priprema za ulogu, pogledajte u članku. 

U Creed 2 se vraćaju zvijezde prvog filma, Michael B. Jordan kao Adonis Creed, sin Rocky Balboa (Stallone) starog rivala, kasnije prijatelja, Apollo Creed – sa Stallone koji reprizira svoju ulogu “Italian Stallion”, samo ovog puta, kao i u prvom Creed dijelu, u ulozi trenera. Također se vraća i Dolph Lundgren u svojoj legendarnoj ulozi ruske boksačke mašine, Ivan Drago.

Točna radnja Creed 2 filma još nije poznata, ali Stallone je potvrdio da će se vratiti oko Ivan Drago (Dolph Lundgren): bijesni Ruski borac, koji je ubio Apolla u brutalnoj borbi, prije više od 30 godine, 1985 godine, u filmu Rocky IV. Lundgren žestoko vježba, kako bi reprizirao ulogu Drago, još više pojačavajući glasine da će Adonis doslovno osvetiti svog oca, sudjelovanjem u meču protiv čovjeka koji je i pobijedio njegovog oca u ringu i na kraju bio odgovoran za njegovu smrt.

Pretpostavlja se da se to ipak neće dogoditi i da se Ivan Drago neće boriti protiv Creeda, već njegov sin, Drago Jr., iako to još nije službeno potvrđeno.

Datum izlaska Creed 2 filma je potvrđen za 21. Studeni 2018 godine.

Originalni Creed film iz 2015 godine je bio strastveni projekt, scenarista i redatelja Ryan Coogler, koji je bio inspiriran napraviti film, zbog ljubavi svog oca prema Rocky franšizi i svemu što ona predstavlja.

Film je bio odlično prihvaćen i od kritike, a i od gledatelja, zaradio je $173 milijuna u svijetu, naspram $35 milijuna uloženih, što je definitivno osiguralo nastavak.

S obzirom na to da je Coogler zaokupiran radom na Marvelovom Black Panther, Stallone vodi brigu od Creed 2 filmu, kao scenarist i redatelj filma, te jedna od zvijezdi u filmu.

Stallone je već mjesecima najavljivao da će film izaći u 2018 godini, ali tek sada je postalo službeno. Kao što je i Creed izašao 2015 godine, oko Američkog Dana Zahvalnosti, tako će i Creed 2 izaći taman prije Dana Zahvalnosti 2018 godine. Na otvaranju u kinima, konkurencija će mu biti Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 i još bez naziva Marwencol projekt; redatelja Robert Zemeckis, istinitom pričom inspirirana drama.

Redatelj filma je trebao biti Sylvester Stallone, ali je nedavno promijenjen i novi redatelj filma je postao Steven Caple Jr.

U nastavku pogledajte ‘zvijer’ Dolph Lundgrena, kako se priprema za nadolazeći Creed 2 film.

Similar Posts