Michael B. Jordan želi glumiti ovu verziju Supermana

Michael B. Jordan želi glumiti ovu verziju Supermana

Michael B Jordan je otkrio da Calvin Ellisovu verziju Supermana umjesto Clark Kenta, ako ikada preuzme plašt od Henry Cavilla.

I dok su se fanovi nadali pravom nastavku Man of Steela u novoj eri DC filmova, studio bi mogao ići u drugom smjeru. Henry Cavill je navodno završio s ulogom Supermana jer Warner Bros. kreće dalje s Supergirl filmom. Studio je također razmatrao Michael B Jordana za preuzimanje ove kultne uloge. Kao što znamo, Michael B Jordan nije stranac u superherojskom žanru, jer se već pojavio u Fantastic Four i Black Panther. Međutim, Michael B Jordan je trenutno jedno od najtraženijih imena u Hollywoodu i često se razni studiji dovode u povezanost s njim. Michael B Jordan se nedavno pojavio u Oprah Winfrey SuperSoul Conversation, gdje ga je pitala o Superman glasinama. Michael B Jordan je tada pokazao svoje stripovsko znanje, te rekao kako bi radije bio Calvin Ellis nego Clark Kent:

Michael B. Jordan želi glumiti ovu verziju Supermana

“Teško je. Mrzim biti poslovni čovjek i razumjeti obje strane situacije. Nije to ni laka situacija. Biti pod mikroskopom, biti seciran i uspoređivan s tolikim verzijama Supermana. Ja bi radije napravio nešto originalno. U redu je… ja ću biti Calvin Ellis. Postoji drugi Superman sa zemlje 23… Ja sam ljubitelj stripova. Calvin Ellis je Superman sa zemlje 23. Postoji druga verzija Supermana u drugoj dimenziji koja je već crna u stripovima… i koja postoji. Mislim da bi ljubitelji stripova bolje prihvatili mene u toj verziji nego da sam Clark Kent iz Kansasa.”

Supergirl je samo jedan od mnogih projekata na kojima rade Warner Bros. i DC. Oren Uziel će pisati skriptu za taj film. U međuvremenu, Superman navodno i dalje ima cameo ulogu u Shazam!, ali nije točno poznato hoće li to biti Henry Cavill.

Biste li voljeli vidjeti Michael B. Jordana kao Calvin Ellisa u filmu? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Similar Posts