Trailer Hunter Killer

Održana premijera filma Hunter Killer

Napeti akcijski film Hunter Killer jučer je premijerno prikazan u kinu Kaptol Butique Cinema. Partner premijere Johnny Walker zagrijao je posjetitelje za film a u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture grada Samobora posjetitelji su mogli razgledati i 3D znanstvenu podmornicu mladih inovatora iz Samobora koja se odlično uklopila u tematiku filma.

Datum izlaska filma Hunter Killer:

25. listopad 2018

Žanr:

Akcija, triler

Redatelj:

Donovan Marsh

Scenarist:

Don Keith, Jamie Moss

Glumci:

Gary Oldman, Gerard Butler, Caroline Goodall

Radnja ukratko:

Duboko pod Arktičkim oceanom, Joe Glass (Gerard Butler), kapetan je američke podmornice Hunter Killer koja vodi potragu za američkim plovilima u nevolji. Kada otkrije da međunarodnom miru i svjetskom poretku prijeti tajni ruski vojni udar, s posadom i domovinom na kocki, kapetan Glass mora okupiti elitne trupe američke ratne mornarice Navy SEALs kako bi spasili otetog ruskog predsjednika, ušuljali se u neprijateljske vode i spriječili treći svjetski rat.

Trailer Hunter Killer

Nastao prema romanu Firing Point, autora Georgea Wallacea i Dona Keitha, novi akcijski triler Hunter Killer, u režiji Donovana Marsha, u hrvatska kina donosi napetošću nabijenu filmsku priču suvremene tematike u kojoj jedan čovjek preuzima odgovornost sprječavanja eskalacije totalnog rata između SAD-a i Rusije.

Duboko pod Arktičkim oceanom, Joe Glass (Gerard Butler), kapetan je američke podmornice Hunter Killer koja vodi potragu za američkim plovilima u nevolji. Kada otkrije da međunarodnom miru i svjetskom poretku prijeti tajni ruski vojni udar, s posadom i domovinom na kocki, kapetan Glass mora okupiti elitne trupe američke ratne mornarice Navy SEALs kako bi spasili otetog ruskog predsjednika, ušuljali se u neprijateljske vode i spriječili treći svjetski rat.

Kada silom krenu protiv sile, pojavljuje se opasnost da započnu rat koji su htjeli spriječiti. Ne propustite u kinima od 25.10.2018.

Trailer filma Hunter Killer

ODRŽANA PREMIJERA HUNTER KILLER-a

Druge je zanimalo i ovo...