Marlon Wayans se nada glumiti Plastic Mana

Marlon Wayans se nada glumiti Plastic Mana

Komičar Marlon Wayans otkriva da je stripovska uloga koji bi najviše volio glumiti bila ona Plastic Mana. Kreatora Jack Colea, lik je originalno debitirao u Quality Comics prije nego ga je kupio DC. On je od tada bio član Justice Leaguea, te je imao raznih solo priča.

Posljednjeg desetljeća Plastic Man je još više postao mainstream stripova. Grant Morrison ga je čak dodao Justice League popisu, dok je Mark Waid istražio još više lika u njegovom Divided We Fall. Greg Rucka i Geoff Johns su još više pridodali svježem osvjetljavanju ovog čudnog lika. Nedavno, limitirana serija od Gaila Simonea je izdana prošlog ljeta, stavljajući ga u ulogu spasitelja Justice Leaguea. Nakon tako uspješnog stripovskog izdanja, glasine su uskoro krenule da Warner Bros. razvija adaptaciju za velike ekrane.

Marlon Wayans se nada glumiti Plastic Mana

Za sada nema nikakvih drugih detalja ili vijesti o Plastic Man filmu. Međutim, ako studio odluči nastaviti prema naprijed s filmom, oni već imaju volontera za ulogu lika u obliku Wayansa. U ekskluzivnom intervju za Screen Rant, glumac je otkrio da je taj lik već dugo vremena na vrhu njegove liste superheroja koje bi volio glumiti. Evo što je imao za reći:

“Ja bi volio glumiti Plastic Mana. Ja mislim da bi on radio sa komičnim skupom vještina koja ja posjedujem, u fizičkom smislu, ja sam savitljiv. I mislim da bi to bilo fora napraviti bez… Znate, što je super oko Black Panther je to što je on crni superheroj, zar ne? Ali nekada je zabavno so napraviti nešto. Kao, vi ne biste mislili da je Plastic Man crnac, ali on nije crnac – on je samo, on je plastičan. Mislim da bi to bilo zabavno za mene, zato što znam da bi mogao dodati moj humor u to. Jedina dva superheroja koja sam ikada htio glumiti su Plastic Man i The Mask. To su dva superherojska filma u kojima bi ja volio glumiti.”

Fanovi će sigurno imati i neke svoje ideje oko toga tko bi mogao glumiti Plastic Mana. Ben Schwartz je naprimjer nedavno zamišljen u toj ulozi te je potvrdio želju za glumiti putem Twittera. Što god ispadne slučaj, nema sumnje da će se Plastic Man, koji će zasigurno biti spoj komedije i akcije, jako dobro uklopiti u ovaj novi, redizajnirani DCEU koji danas imamo prilike gledati.

Similar Posts