FOX planirao novi Alien Awakening film! - Svijet filma

FOX planirao novi Alien Awakening film!

Prije kupovine Disney – Fox, planiran je novi Alien: Awakening film, koji je trebao započeti snimanje u ljeto 2018 godine. 

Ovih dana je jedna od najvećih tema u filmskom svijetu (a i šire), Disney kupovina Foxa, za ogromnih $52.4 milijarde. Ono što svima odmah upada na oko su X-Men i Fantastic Four prava, koja sada pripadaju Disney, ali ono što je pomalo u sjenci, a vjerujem ljubiteljima filmova barem jednako važno, su i ostali filmovi, točnije filmske franšize, poput Alien.

Ovog ljeta smo mogli vidjeti novi Alien film, redatelja Ridley Scott, Alien: Covenant, koji nije baš najbolje prošao na kino blagajnama i bilo je upitno hoće li se praviti još nastavaka u bližoj budućnosti, ali kako se čini to nije zaustavilo 20th Century Fox od planova za novi film iz franšize.

Kako donosi Omega Underground prije Disney preuzimanja Foxa, ne samo da je bilo planova da se Scott vrati za novi nastavak, nego je nastavak dobio i ime Alien: Awakening, te je rečeno da snimanje treba početi u ljeto 2018 godine s producentima Prometheus i Alien: Covenant, Michael Pruss i Mark Huffam, koji su trebali biti i producenti na ovom filmu.

Oni također donose da ponovna suradnja Pruss i Huffam znači da se film ponovno trebao snimati u Fox Studios u Moore Park, Sydney, New South Wales, Australia.

S obzirom na Disney akviziciju 20th Century Fox status filma Alien: Awakening je trenutno nepoznat, ali Scott je otkrio da bi radnja filma imala naglasak na Umjetnu Inteligenciju koja se nalazi u Alien svemiru, te se udaljila od Xenomorphs.

Čim budemo znali nešto više, izvijestit ćemo vas.

Similar Posts