Petar Zecimir - Luka Bulić u ulozi najzabavnijeg zeca na svijetu! - Svijet filma

Petar Zecimir – Luka Bulić u ulozi najzabavnijeg zeca na svijetu!

U sinkroniziranoj verziji animirani lik Petra Zecimira – najnestašnijeg i najvragolastijeg zeca u plavom kaputu – utjelovit će poznati glas Luke Bulića a kako to zvuči imate priliku pogledati u najnovijoj kino najavi filma koju ovim putem ekskluzivno predstavljamo.

Našeg proslavljenog komičara/imitatora, glazbenika i voditelja nedavno smo imali priliku gledati/slušati i u iznimno uspješnom animiranom hitu Angry Birds film. I dok hrvatsku premijeru željno iščekujemo, film je proteklog vikenda predstavljen u Los Angelesu čemu je prisustvovala kompletna glumačka ekipa koja je posudila glasove u originalnoj verziji.

Petar Zecimir ili originalno Peter Rabbit na veliko platno iskače ravno iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatrix Potter koja je prodana u preko 45 milijuna primjeraka i to na čak 36 jezika. Ovaj obožavani zec u plavom kaputu i bez hlača je svojevrsna ikona koja je zaludila sve generacije i koja se tradicionalno prenosi s generacije na generaciju.

Petar Zecimir - Luka Bulić u ulozi najzabavnijeg zeca na svijetu!

No u filmu publiku zabavlja ipak malo drukčiji zec. Petar Zecimir, koji će nas ovog proljeća natjerati na obiteljski odlazak u kino, je vragolast, pomalo zločest i obožava izazivati probleme. On i njegova ekipa garantiraju pravu akciju, odličan humor i, prije svega, toplu obiteljsku priču.
Avanture Petra Zecimira bit će zasigurno najveći obiteljski filmski događaj ovog proljeća!

Petar Zecimir - Luka Bulić u ulozi najzabavnijeg zeca na svijetu!

Animirano-igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzme farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Predstavljamo glumačku ekipu iz hrvatske sinkronizacije!

Luka Bulić, Franjo Dijak, Tihana Lazović, Renata Sabljak, Iva Šulentić, Hana Hegedušić, Dušan Bućan, Dalibor Petko, Zlatan Zuhrić Zuhra, Bruno Šimleša … samo su neka od imena koja su svoje glasove posudila u hrvatskoj sinkronizaciji animirano-igranog filma Petar Zecimir koji 22.3. dolazi u hrvatska kina!
Kako su se naši poznati domaći glasovi snašli u ulogama pravog malog životinjskog carstva, naročito zečeva, saznajte uskoro, a do tada bacite pogled na fotografije sa snimanja! Naši glumci su po prvi put pozirali rame uz rame sa svojim animiranim likovima!

Najnestašnijeg i najvragolastijeg zeca u plavom kaputu utjelovit će poznati glas Luke Bulića – našeg proslavljenog komičara/imitatora, glazbenika i voditelja, dok će glas njegovom najvećem suparniku posuditi Franjo Dijak.
Osebujnim sestrama Petra Zecimira Mopsi, Flopsi i Repkici glasove su posudile Tihana Lazović, Nina Kaić Madić i Hana Hegedušić dok se u ulozi Zeca Benjamina, vjernog rođaka u smeđoj jakni, našao Dušan Bućan. Dalibor Petko je jelen Felix koji ima problema s prelaženjem ceste a Zlatan Zuhrić Zuhra uskočio je u ulogu praščića Blaža.
Ova hrvatska ekipa glumaca u svojim animiranim likovima garantiraju vrhunsku akciju, odličan humor i, prije svega, toplu obiteljsku priču koja će vas natjerati prvo u kino pa zatim negdje u prirodu ili čak na selo. Jer, uz Petra Zecimira na selu nikad nije bilo zabavnije.

Animirano-igrani film Petar Zecimir u domaća kina stiže 22. ožujka!

Sinhronizirana kino najava:

Similar Posts