Avengers 4 - Sve što znamo o filmu - Svijet filma

Avengers 4 – potvrđena 4 lika!

O Avengers 4 filmu se trenutno malo toga zna, ali sada je Robert Downey Jr., na svom Instagram profilu, potvrdio 4 lika koja se vračaju u tom, novom, filmu, u kojem još obliku, teško je reći. 

Kako bi Avengers: Infinity War mogao zadovoljiti gledatelje, morat će pokazati svu moć Thanosa (pogotovo kada i ako bude koristio Infinity Gauntlet), a kako bi to ostvarili, vrlo vjerojatno će morati uključiti smrti nekih od glavnih likova Marvel filmskog svemira, koje smo imali prilike upoznati kroz ove dosadašnje tri faze.

Ali to ne znači da će se ti likovi posljednji puta pojaviti u Marvel svemiru. Pogledi unazad su uvijek mogući. A dolazi i nova prijetnja u obliku Skrulls, izvanzemaljaca koji mijenjaju oblik i mogu predstavljati bilo kojeg od naših likova.

Jedan od najboljih primjera za to je Clint Barton (Jeremy Renner). Poznatiji kao Hawkeye, on će proći jedne od najvećih promjena, a kako smo imali priliku vidjeti po slikama sa seta (na kojima se vrlo malo toga vidi), moguće je da će uzeti i novi naziv Ronin. Ali dali je on zapravo Skrull? Ili će mu se nešto tragično dogoditi (i njegovoj obitelji) u Infinity War filmu, što će ga natjerati da ostavi sa strane svoj luk i strijelu i postane jedno s katanom?

Avengers 4 - potvrđena 4 lika!

Hoće li sve to biti baš tako, ostaje vidjeti, ali možemo biti sigurni da se Jeremy Renner vraća u Avengers 4 filmu.

Rennerov lik neće biti jedini potvrđeni za povratak. Robert Downey, Jr. je objavio novu sliku na svom Instagram profilu, u kojoj možemo vidjeti, da će se osim njega vratiti i Steve Rogers, Scott Lang i Natasha Romanoff, za smatra se posljednju instalaciju Avengers filma.

New flick, new short chair. #lumbarsupport #marvel #bts

Objavu dijeli Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

Ovo samo potvrđuje da će se ti glumci vratiti kao heroji. Ali s obzirom na veličinu Infinity War filma, nije baš sigurno hoće li se baš svi od njih preživjeti prvi susret s Thanosom i u kojem će se obliku vratiti u ovom, četvrtom Avengers filmu. Jedino je sigurno da će Ant-Man preživjeti, pošto će se on pojaviti u Ant-Man and the Wasp filmu, nekoliko mjeseci nakon Infinity War filma.

Avengers Infinity War dolazi 04. svibnja 2018 godine, a prije toga nas još čeka origin priča o Black Panther liku, film koji dolazi 16. veljače 2018 godine.

Druge je zanimalo i ovo...