'Game Of Thrones' showrunneri otkrili što je Drogon učinio s tijelom Daenerys

‘Game Of Thrones’ showrunneri otkrili što je Drogon učinio s tijelom Daenerys

Kućna izdanja Game of Thrones serije donijela su komentare showrunnera u kojima otkrivaju što je Drogon učinio s tijelom Daenerys Targaryen nakon što ju je Jon Snow ubio.

I dok su mnogi fanovi ostali razočarani posljednjom sezonom Game of Thrones serije (uključujući nas), i dalje je ostalo dosta pitanja na koja bismo dobili odgovore… a sada smo počeli dobivati na neka od njih. Showrunneri iza Game of Thrones serije su otkrili što se dogodilo s tijelom Daenerys kada je Drogon odletio s njim nakon što ju je Jon Snow ubio. To možda nije najdramatičnije pitanje koje je ostalo nakon filma osma sezone, ali je definitivno ostavilo obožavatelje zbunjene.

  • Povezano: Game of Thrones showrunneri otkrili kraj finalne George R.R. Martinove knjige

Nedavno je otkriveno, putem zapisa komentara na kućnim izdanjima Game of Thrones serije, da je Drogon odnio Majku Zmajeva natrag u njezin pravi dom – Volantis. Volantisje, dakako, jedan od prvih i najvećih Slobodnih gradova preko uskog mora istočno od Westerosa. Zmajevi su se rodili i savladali u Valyrijskom carstvu; rođena je dinastija Targaryen; i otamo potječu veliki podvizi inženjeringa poput Valyrianskog čelika. To je poetični završetak Daenerysine priče, jer se njezin posljednji dio bavio spoznajom da nikad ne može u Westerosu pronaći mir ili dom. Mala je utjeha znati da će je posljednji zmaj na svijetu odnijeti u kući njezinih pravih predaka i ljudi.

'Game Of Thrones' showrunneri otkrili što je Drogon učinio s tijelom Daenerys

Za Game of Thrones fanove koji su bili zabrinuti da je Drogon pojeo Daenerys, sada je i to riješeno. Evo što je showrunner serije David Benioff rekao Emiliji Clarke vezano za to:

“Drogon te neće pojesti. On nije mačka. Jesi li vidjela kako te je nježno gurao?”

Mi smo zadovoljni ovakvim odgovorom na barem jedno od pitanja koje smo imali nakon pogledane posljednje sezone serije Game of Thrones. Nije spektakularno, ništa dramatično, ali zadovoljavajući kraj, pogotovo sada kada znamo da stiže Game of Thrones spin-off serija koja će se fokusirati upravo na prošlost kuće Targaryensa i na njihov rodni dom Volantis.

Jeste li vi zadovoljni s odgovorom na pitanje gdje je Drogon odnio tijelo Daenerys na kraju osme sezone Game of Thrones serije?

Similar Posts