Brad Pitt na Oscarima održao još jedan odličan govor i poslao poruke ljubavi svojoj djeci

Brad Pitt na Oscarima održao još jedan odličan govor i poslao poruke ljubavi svojoj djeci

Brad Pitt je uspio! Nakon što je osvojio Oscara za Najboljeg sporednog glumca u filmu Once Upon a Time in Hollywood, popeo se na binu i održao govor u kojem je poslao poruke ljubavi svojoj djeci.

Nakon osvajanja i odličnih govora na Golden Globe, SAG Award i BAFTA, Brad Pitt je to po četvrti puta u sezoni nagrada ponovio na Oscarima. Ovaj 56. godišnjak osvojio je Oscara za Najboljeg sporednog glumca ulogom kaskadera dublera Cliffa Bootha u filmu Once Upon A Time in Hollywood.

Brad se popeo na binu i održao još jedan veličanstveni govor, ali ovog puta je napokon spomenuo i svoju djecu Maddoxa, 18, Zaharu, 15, Shiloha, 13, Vivienne, 11 i Knoxa, 11! Cijeli njegov govor pogledajte ispod.

Također se ovim putem obrušio na GOP i suđenje za zloporabu Donaldu Trumpu, rekavši, “Rekli su mi da ove godine imam samo 45 sekundi, što je 45 sekundi više nego što je Senat dao Johnu Boltonu ovog tjedna,” aludirajući na nedostatak svjedoka tijekom sudskog postupka protiv Donalda Trumpa. Bolton je bio bivši savjetnik za nacionalnu sigurnost u Trumpovoj administraciji. “Mislim da bi Quentin [Tarantino] mogao snimiti film o tome. Na kraju odrasli rade ispravno,” dodao je.

Similar Posts