The Matrix (1999)

Odličan fanovski trailer za The Matrix 4 vidi povratak Keanu Reevesa kao Nea

Kada je izašao film The Matrix Revolutions u studenom 2003. godine, mislio sam da je to posljednje što ćemo vidjeti od Nea i Trinity. Zamislite samo koliko sam se iznenadio, a pretpostavljam i dobar dio ljubitelja ove franšize, kada sam čuo da redateljica Lana Wachowski radi na četvrtom Matrix filmu u kojem će se vratiti, između ostalih, Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss.

Principijelno snimanje na četvrtom Matrix filmu bez naziva je tek započelo u San Franciscu i mi smo još mjesecima udaljeni od službenog teaser trailera. Međutim, to nije zaustavilo određene fanove da zamisle kako bi taj četvrti Matrix film mogao izgledati. Ovaj fanovski trailer dolazi od YouTube gurua ‘stryder HD.’ Ovaj digitalni umjetnik je uspio napraviti nevjerojatan posao, pa se stoga pripremite ponovno uzeti crvenu pilulu.

Iako znam da je ovo samo fanovski trailer, moram priznati da me je poprilično nabrijao za film. Očigledno, ‘stryder HD’ je ukomponirao različite filmove u ovaj zamišljeni trailer uključujući prošle Matrix filmove, John Wick franšizu, Aquaman i Constantin. Gledati kako se Yahya Abdul-Mateen II pretvara u Agenta Smitha je bilo zaista odlično, a uključivanje Laurencea Fishburnea je bio vrlo lijep dodatak, pogotovo sada kada znamo da se on najvjerojatnije ne vraća za četvrti Matrix film.

Osim toga, jako mi se sviđa naslov filma. Uopće ne bi bio iznenađen da se četvrti Matrix film zove The Matrix Reborn.

The Matrix 4 dolazi u kina 21. svibnja 2021. godine.

Similar Posts