Lucifer sezona 6 - napokon dobre vijesti o obnavljanju na Netflixu

Lucifer sezona 6 – napokon dobre vijesti o obnavljanju na Netflixu

Fanovi TV serije Lucifer su od njezinih samih početaka bili na ringišpilu. Nakon što ju je otkazao FOX po završetku treće sezone, seriju je spasila streaming mreža Netflix za četvrtu i kasnije “petu i posljednju sezonu.”

Iz tog razloga, mnoge je iznenadio izvještaj koji je došao ranije ovog mjeseca, a kaže da su Netflix i Warner Bros. Television u razgovorima oko produžetka serije na šestu sezonu. Od tada je bilo poprilično tiho, ali sada TV Line napokon ima važne nove informacije o potencijalnoj “bonus sezoni” serije.

Kada ih je jedan fan Lucifera upitao postoji li nekih novih vijesti, oni su otkrili da su pregovori u tijeku i da WBTV i Netflix “izgledaju optimistično da će se ugovor o obnovi ostvariti.”

Osim toga, oni donose da bi nova sezona mogla imati između 10 i 13 epizoda. Čak i ako brojka dođe na 13, to ne mora biti i konačni broj epizoda, jer je primjerice peta sezona prvo dobila 10 epizoda, a onda je produžena na 16, koje će biti objavljene na dva puta po 8.

Ako se Lucifer vrati u svojoj šestoj sezoni, to će značiti da će jednako dugo biti na Netflixu kao što je bio na FOXu. Ipak, na FOXu je serija imala znatno veći broj epizoda nego na Netflixu.

Druge je zanimalo i ovo...