Star Wars: The Mandalorian otkriveni datumi svih epizoda za Disney+

Star Wars: The Mandalorian otkriveni datumi svih epizoda za Disney+

Fanovi su znali da će Star Wars: The Mandalorian imati premijeru kada Disney+ streaming platforma započne s radom 12. studenog, iako detalji o broju epizoda koje će debitirati i kako će izlaziti nisu bili poznati, s tim da je Disney izjavio da će epizode izlaziti svakog petka. Jedna iznimka u toj strategiji, kako je potvrdio Disney Wishful, je da će druga epizoda serije izaći ubrzo nakon premijere serije, s obzirom na to da je 12. studeni utorak, a da je petak dan kojim će epizode Star Wars: The Mandalorian serije izlaziti.

Pogledajte ispod cijeli raspored epizoda Star Wars serije The Mandalorian koja nam uskoro dolazi na Disney+:

  • Episode One – 12. studeni
  • Episode Two – 15. studeni
  • Episode Three – 22. studeni
  • Episode Four – 29. studeni
  • Episode Five – 06. prosinac
  • Episode Six – 13. prosinac
  • Episode Seven – 18. prosinac
  • Episode Eight – 27. prosinac

To potvrđuje komentare koje je producent serije Jon Favreau dao ranije ove godine o strategiji izlaska Star Wars: The Mandalorian serije.

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

Zvijezde The Mandalorian serije su Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog i Nick Nolte. Scenarij za seriju je pisao Jon Favreau, koji je i izvršni producent zajedno s Dave Filoni, Kathleen Kennedy i Colin Wilson.

Dave Filoni će režirati prvu epizodu serije, dok će druge režirati Thor: Ragnarok redatelj Taika Waititi, Jurassic World zvijezda Bryce Dallas Howard, Dope redatelj Rick Famuyiwa i Jessica Jones epizodna redateljica Deborah Chow.

Trailer Star Wars: The Mandalorian serije:

Druge je zanimalo i ovo...