Splinter Cell TV serija od John Wick scenarista stiže na Netflix

Splinter Cell TV serija od John Wick scenarista stiže na Netflix

Službeno je: Splinter Cell stiže na Netflix! Voljena franšiza akcijske igre dobiva TV adaptaciju na Netflixu, zahvaljujući piscu Dereku Kolstadu. Kolstadovo ime možda ne znate, ali on je pisac koji stoji iza filmova Keanu Reevesa o Johnu Wicku. Variety je u četvrtak izvijestio da su se Netflix i Ubisoft udružili na Kolstadovom projektu, koji će za streamer biti animirana originalna serija. Kolstad će biti pisac i izvršni producent.

Srećom za fanove, ova Splinter Cell serija neće biti samo jedne sezone. Netflix je navodno već seriji dao dvosezonsku obavezu u 16 epizoda. Splinter Cell bit će napravljen kao animacija za odrasle, mada za sada nisu otkriveni drugi detalji o njoj.

Tom Clancy započeo je seriju sa Splinter Cell 2002. godine, koja je iznjedrila šest nastavaka i sedam romana. Originalna igra prati bivšeg mornaričkog SEAL-a Sama Fishera, kojeg je NSA regrutirao da radi za Third Echelon Division. Splinter Cell bio je hit od svog početka, ali franšiza nije proizvela novu igru ​​u sedam godina.

Posljednja puštena igra Splinter Cell bila je Splinter Cell: Blacklist u 2013. Bilo je brojnih glasina i izvještaja o budućnosti franšize, ali ništa službeno iz Ubisofta nije otkriveno.

Jeste li uzbuđeni zbog ove nove Netflixove serije? Što mislite, tko će dati glas Samu Fisheru?

Druge je zanimalo i ovo...