Paramount okuplja scenariste za 'Ology' filmski serijal - Svijet filma

Paramount okuplja scenariste za ‘Ology’ filmski serijal

Paramount planira napraviti svoj filmski svemir, a za to koristi vrlo popularnu seriju knjiga za mlade, Ology. 

Unatoč problemima koje ima DCEU i još većim problemima koje ima planirana Universal Dark Universe filmska franšiza, filmski studiji dalje pokušavaju napraviti svoje filmske svemire. Paramount sada ima plan napraviti svoj filmski svemire, a za to je zaposlio Akiva Goldsman kako bi nadgledao potencijalne scenariste, za pravljenje filmske franšize prema popularnom serijalu knjiga za mlade – Ology.

Paramount okuplja scenariste za 'Ology' filmski serijal

Ology je skupina od 13 izmišljenih knjiga, koje pokrivaju teme kao što su: Egiptologija, mitologija, vampirologija i alijenologija. Čini se kako studio misli da ima dovoljno ljudi koje zanimaju knjige/filmovi namijenjeni za cijelu obitelj.

Goldsman se vraća na dužnost nadglednika scenarista, zajedno s Jeff Pinkner (koji je bio uspješan s Jumanji: Welcome To The Jungle), autorom i scenaristom Michael Chabon, Lindsey Beer (koja je radila na posljednjim Transformers i adaptira The Kingkiller Chronicle), Black Panther scenarist Joe Robert Cole, Guardians Of The Galaxy Nicole Perlman i Christina Hodson, koji također rade na Transformers filmu, ali Bumblebee spin-off.

Njihov konačni cilj je smisliti ideje za sedam skripti koje će imati povezane priče. Kako će sve to ispasti, morat ćemo se još dosta strpjeti.

Similar Posts