Mark Wahlberg će se pridružiti Tomu Hollandu u Uncharted filmu

Uncharted u kojem glume Tom Holland i Mark Wahlberg službeno započeo snimanje

Unatoč Tom Hollandovim objavama na društvenim medijima koji pokazuju da je snimanje već započelo na Uncharted, jučer je potvrđeno da je snimanje ovog filma zaista i započelo u Njemačkoj.

Ovaj film je bio u radu kako se čini oduvijek i pogođeno je bezbrojnim kašnjenjima, ali sada je Uncharted i službeno započeo snimanje. Niz objava na Instagramu od zvijezde Toma Hollanda (koji glumi mlađeg Nathana Drakea) pokazao je da je posao već započeo, ali čini se da je to zapravo bila samo priprema da kamere počnu raditi, a ne aktivno snimati scene.

Ako su scene s velikim gužvama zabranjene, nejasno je koliko je Uncharted pogođeno, ali jaka politika društvenog distanciranja i maskiranja uspostavljaju se radi zaštite glumaca i ekipe.

Hollywood Reporter potvrđuje da je snimanje jučer započelo, a izvedivo je da bismo mogli dobiti i neke postavljene fotografije ako je Sony Pictures dopustio snimanje na otvorenom. Ako je to slučaj, moguće je da će studio za nekoliko dana objaviti prvi pogled na Hollanda kao ikonskog lika videoigara.

Venom redatelj Ruben Fleischer režira Uncharted, nakon što su Travis Knight, Dan Trachtenberg, Shawn Levy, Seth Gordon, Neil Burger i David O. Russell bili povezani, ali su kasnije odbili raditi na filmu.

Film bi trebao biti objavljen 16. srpnja 2021. (prvotni datum izlaska Spider-Mana 3), a u filmu također glume zvijezde Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Ali i Tati Gabrielle.

Druge je zanimalo i ovo...