Novi pogled na Zack Snyderov film 'Army of the Dead'

Novi pogled na Zack Snyderov film ‘Army of the Dead’

HBO Maxov “Snyder Cut” Justice League nije jedini film Zacka Snydera ove godine, jer se njegov novi zombi film Army of the Dead ovog ljeta uputio na Netflix.

Empire dijeli novu sliku zvijezde Davea Bautiste (Guardians of the Galaxy) u Snyderovom filmu, na slici s kolegom Matthiasom Schweighöferom.

Bautista: „Ja sam zombi obožavatelj. Godinama sam pokušavao ući u Walking Dead. Rekao sam da ću doći igrati se zombija besplatno, ali oni su rekli: ‘Prevelik si!’ Za mene je moralo postojati nešto posebno o filmu o zombijima da bih se mogao prijaviti. Ono što nas izdvaja je pljačka. Ali postoji čitava hrpa različitih slojeva u ovom filmu. “

Novi pogled na Zack Snyderov film 'Army of the Dead'

U filmu: “Nakon izbijanja zombija u Las Vegasu, skupina plaćenika igra ultimativnu kocku, ulazeći u karantensku zonu kako bi izvela najveću pljačku ikad.”

Snyder je za EW rekao: “To je zamagljeni film o pljački zombija. Dakle, očekujete čisti zombi-haos, i to ćete dobiti, 100 posto. Ali i ove nevjerojatne likove dobivate na fantastičnom putovanju. Iznenadit će ljude da u ovim sjajnim likovima ima puno topline i stvarnih osjećaja. “

Od redatelja filma Dawn of the Dead, Watchmen i Man of Steel, dolazi Army of the Dead, u kojem glume Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone i Michael Cassidy.

Similar Posts