Nova 'Policijska Akademija' u izradi!

Nova ‘Policijska Akademija’ u izradi!

Nakon gotovo dvadeset godina čekanja, čini se kako bi fanovi Policijske Akademije mogli dobiti novi filmski nastavak. 

Steve Guttenberg, koji je glumio Sgt. Carey Mahoney u prvih nekoliko Police Academy filmova, nedavno je potvrdio putem Twittera da je osmi film u izradi. Dok Guttenberg nije iznio nikakve detalje, dao je naslutiti da ga ‘pripremaju’ na neki način.

Ove vijesti zasigurno dolaze kao iznenađenje, s obzirom na to kako je Police Academy brendiran posljednjih godina. Nakon što je franšiza imala kultni status dugi niz godina, kroz igrane i animirane filmove, pa čak i stripove, posljednji film, Police Academy: Mission to Moscow (1994), zaradio je samo $126,000 u Americi. Franšiza je nakratko bila obnovljena u 1997. serijom Police Academy: The Series, ali to je bilo vrlo kratkog daha.

Tijekom posljednjih petnaest godina bilo je dosta pokušaja da Policijsku Akademiju uvedu u 21. stoljeće, ali s vrlo malo uspjeha. Paul Maslansky, koji je napravio seriju, prvi puta je najavio osmi film 2003. godine, a projekt je od tada imao popriličan broj neuspjeha.

Trenutno možemo samo nagađati kako će nova Policijska Akademija izgledati i o čemu će se raditi, te tko će biti doveden da ju izradi. Ali ako je vjerovati Guttenbergovom komentaru na Twitteru, čini se kako ćemo imate prilike uskoro saznati.

Jel bi voljeli ponovno vidjeti Policijsku Akademiju na velikim ekranima? Napišite nam u komentarima.

Similar Posts