Suicide Squad 2 - Idris Elba neće glumiti Deadshota!

Suicide Squad 2 – Idris Elba neće glumiti Deadshota!

Stižu novi izvještaji koji kažu kako Idris Elba neće glumiti Deadshota u nadolazećem Suicide Squad 2 filmu iz poštovanja prema Will Smithu – iako će navodno glumiti drugog lika.

Donosi Variety, svi uključeni, uključujući redatelja James Gunna, su odlučili potpuno se distancirati od Deadshot lika u ovom novom filmu. Nije još poznato kojeg će lika Elba glumiti, ali izvori kažu da nitko nije htio nepoštovati ​​Smitha, koji je glumio Deadshota u Suicide Squad filmu iz 2016. godine. To teoretski ostavlja otvorena vrata za povratak Smitha u buduće Suicide Squad ili druge filmove DCEU-a, budući da je njegov razlog što se ne vraća za ovaj film bio prepun raspored.

Suicide Squad 2 - Idris Elba neće glumiti Deadshota!

Izvori kažu da je Elba razgovara s Gunnom nedugo nakon što je Smith napustio projekt, te je ‘odmah prihvatio’ pridružiti se ovom nastavku, iako navodno nikada nije bilo do kraja dogovoreno da će preuzeti Smithov lik.

I dok se Smith definitivno neće pridružiti ovom filmu kao Deadshot, Oscarovka Viola Davis će navodno reprizirati svoju ulogu kao Amanda Waller, Margot Robbie se očekuje vratiti kao Harley Quinn, a Jai Courtney kaže da se on vraća kao Captain Boomerang.

DCEU producent Peter Safran je nedavno opisao ovaj Suicide Squad film kao ‘totalni reboot’ franšize, iako s toliko glumaca koji će se navodno vratiti i Warner Brosom koji naizgled drži otvorena vrata povratku Smitha, to bi ipak mogao biti puno više nastavak nego reboot film.

Similar Posts