Birds Of Prey likovi

Birds of Prey film dobio službeni datum izlaska

Nadolazeći Warner Bros. i DC film Birds of Prey, kojeg predvodi lik Margot Robbie – Harley Quinn, je napokon dobio datum izlaska. 

Iako nisu baš svi voljeli Suicide Squad (malo je rečeno), film je definitivno stvorio nekoliko potencijalnih spin-off projekata, među kojima je i ‘Birds of Prey’ film u kojem će Margot Robbie reprizirati svoju ulogu Harley Quinn uz nekoliko drugih ženskih DC likova.

The Wrap je saznao da će Birds of Prey imati poprilično velik broj DC stripovskih ženskih likova. Tako će se Margot Robbie – Harley Quinn, pridružiti Dinah Lance/Black Canary, Helena Bertinelli/Huntress, Cassandra Cain i Renee Montoya.

Birds Of Prey likovi

Produkcija filma Birds of Prey će započeti početkom iduće godine, a ono što je dakako fanove najviše zanimalo je kada će film doći u kina. Sada je The Wrap podijelio da je Warner Bros. službeno potvrdio datum izlaska za nadolazeći DC film Birds of Prey, koji je 07. veljače 2020. godine. Izbor mjeseca veljače pokazuje da Birds of Prey želi biti još jedan hit koji će pokušati ostvariti zaradu u mjesecu kojem nema puno hitova. Sada kada je datum izlaska objavljen, možda uskoro WB počne objavljivati više sadržaja vezanog uz film.

I dok naziv filma još nije službeno potvrđen, pretpostavlja se da neće biti neke drastične razlike. S perspektive WB, glavni cilj bi im možda bio u naziv uključiti ime Harley Quinn. Nešto poput Harley Quinn & Birds of Prey je jedan od potencijalnih naslova. Bez obzira na naziv, sada barem znamo kada film dolazi u kina. Tko će osim Robbie glumiti, za sada ostaje tajna, ali s obzirom na to da bi snimanje uskoro trebalo početi, vjerujem da će informacije sve više i više dolaziti.

Birds of Prey će režirati Cathy Yan, producirat će Robbie zajedno s Kroll & Co Entertainment Sue Kroll i Clubhouse Pictures Bryan Unkeless. Jednu verziju skripte je napisala ‘Bumblebee’ Christina Hodson.

Navodno bi film trebao sadržavati Batmanovog negativca kojeg još nismo imali prilike vidjeti na velikim ekranima. Za sada je to još nepoznato tko će biti, ali fanovi će sigurno započeti nagađanja.

Pričalo se o Black Mask, ali kao i većina stvari uz ovaj film, to još nije službeno potvrđeno, čini se kako ćemo još neko vrijeme morati čekati za prave, službene informacije.

Similar Posts