'Hocus Pocus' nastavak u razvoju za Disney+

‘Hocus Pocus’ nastavak u razvoju za Disney+

Kenny Ortega (High School Musical i Descendants filmske serije) je režirao originalni Hocus Pocus film. U filmu su glumile Bette Midler kao Winifred “Winnie” Sanderson, Kathy Najimy kao Mary Sanderson i Sarah Jessica Parker kao Sarah Sanderson. Ovaj trio vještica je oživio tinejdžera Maxa Dennisona (Omri Katz) u Salemu, Massachusetts. U filmu su im se pridružili još i Thora Birch, Vinessa Shaw, Sean Murray, Jason Marsden i Doug Jones.

Prema Colliderovom izvoru, Jen D’Angelo (scenaristica i jedna od producenata Workaholics serije) je zaposlena od strane Disneyja da ponovno okupi originalni trio vještica koje su glumile Midler, Sanderson i Parker. Sve tri glumice trenutno nisu povezane s Hocus Pocus nastavkom, ali izvori tvrde da se Disney nada kako će se one vratiti u nekom kapacitetu. Hoće li ili ne one biti centar priče ovog nastavka ili će biti pomoćne uloge novoj generaciji vještica ostaje vidjeti.

Disneyjev originalni Hocus Pocus je došao u kina 16. srpnja 1993. godine. Film nije bio nešto pretjerano uspješan, pa je tako zaradio samo $39.5 milijuna na kino blagajnama s budžetom od $28 milijuna, čime je Disney izgubio oko $16.5 milijuna. Unatoč tome što se na kino blagajnama baš i nije proslavio, Hocus Pocus je postao kultni hit i uživa konstanta prikazivanja na Disney Channel i Freeform, pogotovo tijekom mjeseca listopada u čast Halloweenu.

Mislite li da bi Hocus Pocus nastavak mogao biti dobro prihvaćen ovih dana?

Druge je zanimalo i ovo...