Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo stižu na Pickbox TV kanal

Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo stižu na Pickbox TV kanal

Valentinovo se bliži, a na Pickbox TV kanal stiže mnogo novih romantičnih filmova za Dan zaljubljenih. Od 11.2. do 17.2. prikazivat će se više od deset romantičnih komedija i ljubavnih priča te jedna španjolska romantična mini-serija – Što kriju njezine oči (2016). Bili solo ili sa svojom boljom polovicom, preporučamo vam pregršt ljubavi u oblicima kao što su romantični filmovi i serije kojima se možete zasladiti ovo Valentinovo.

NOVI ROMANTIČNI FILMOVI

Od ponedjeljka do četvrtka, svaki dan u 18:45 očekuje vas novi romantični film na Pickbox TV kanalu. U slatkom romantičnom filmu Posebno Valentinovo (2018) Helen (Danica McKellar) upoznaje predivnog misterioznog muškarca (Damon Runyon) na maskenbalu. Ona i njezin prijatelj Henry (Cameron Mathison) odluče ga pronaći – i tu avantura počinje!

Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo stižu na Pickbox TV kanal

Zaljubljena u Vermont (2017) je romantični film u kojem poznata spisateljica dobije amneziju zbog prometne nesreće koju je doživjela. Pronađe spas u naručju lokalnog doktora u malom idiličnom gradiću u Vermontu.

Moje veliko balkansko vjenčanje (2012) njemačka je romantična komedija o zaljubljenom paru Hrvoju i Lisi. Kad Hrvojeva majka poželi tradicionalno vjenčanje u Hrvatskoj, stvari postaju urnebesne.

+ ŠPANJOLSKA ROMANTIČNA MINI-SERIJA

Novi romantični filmovi + španjolska serija za Valentinovo stižu na Pickbox TV kanal

Što kriju njezine oči (2016) španjolska je romantična mini-serija temeljena na romanu španjolske spisateljice Nieves Herrero. U trajanju od 80 minuta, serija ima 4 epizode koje će se emitirati od ponedjeljka do četvrtka u 21:00. Riječ je o ljubavnoj priči između Francovog šogora Ramóna Serrana Suñera, ministra vanjskih poslova i jednog od najjačih ljudi u Francovoj vladi i Llanzol, markize koja ima sve – ljepotu, bogatstvo i status. Njihova ljubavna priča započinje u poslijeratnoj Španjolskoj te postaje skandal u određenim društvenim krugovima. Raskošno, skandalozno i ljubavno!

Sve filmove i serije gledajte samo na Pickboxu TV kanalu na 10. poziciji u sklopu MAXtv-a!

O PICKBOX USLUZI NA ZAHTJEV

Pickbox donosi najbolje iz holivudske i europske produkcije iz svijeta serija i filmova putem online usluge videa na zahtjev i putem ponude odabranih telekom operatera u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori.

O Pickbox TV kanalU

Ekskluzivno, samo u Osnovnom paketu Hrvatskog Telekoma, na 10. poziciji MAXtv-a možete pronaći Pickbox TV kanal koji prikazuje hit-serije svjetskih produkcija, popularne filmove različitih žanrova i crtiće za najmlađe. Tijekom emitiranja serija i filmova, Pickbox TV ne prikazuje reklame.

Similar Posts