Nova istraživanja pokazuju crnu sudbinu za kino dvorane

Kino Preporuke – Listopad 2017

Naše kino preporuke za listopad 2017 godine, plus traileri za svaki od filmova. 

Blade Runner 2049

ŽANR: SF, triler
REDATELJ: Denis Villeneuve
ULOGE: Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Robin Wright

POČETAK PRIKAZIVANJA: 05.10.2017

Trideset godina nakon događaja iz prvog filma, novi istrebljivač, losanđeleski policajac K (Ryan Gosling) pronalazi dugo skrivenu tajnu koja ima potencijala ono malo ljudskog društva što je preostalo baciti u potpuni kaos. Njegovo otkriće odvest će ga u potragu za Rickom Deckardom (Harrison Ford), bivšim istrebljivačem koji je nestao prije trideset godina…

Good Time

Kino Preporuke - Listopad 2017

ŽANR: triler, drama, kriminalistički
REDATELJ: Josh i Benny Safdie
ULOGE: Robert Pattinson, Jennifer Jason Leigh, Barkhad Abdi, Benny Safdie

POČETAK PRIKAZIVANJA: 12.10.2017

Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Constantine Connie Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom i opasnom pokušaju da svog brata Nicka (Benny Safdie) izvuče iz zatvora. Tijekom jedne nabrijane noći, Connie će sletjeti u ludi svijet nasilja i zločina te će u utrci s vremenom pokušati spasiti i sebe i svog brata, znajući da im životi vise o koncu.

The Snowman

ŽANR: dramatični triler
REDATELJ: Tomas Alfredson
ULOGE: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, James DArcy, Val Kilmer, J.K. Simmons, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones

POČETAK PRIKAZIVANJA: 12.10.2017

Dolaskom jeseni u grad, vraća se strah od misterioznih ubojstava koja se ponavljaju svake zime u zadnjem desetljeću. Istragu preuzima detektiv Harry Hole, koji se kao glavni junak pojavljuje u mnogim romanima jednog od najuspješnijih svjetskih pisaca Jo Nesboa. Snjegović je sedmi roman u nizu o detektivu Holeu kojeg je utjelovio Michael Fassbenderu (Nemilosrdni gadovi, 12 godina ropstva, X-Men, Steve Jobs). Detektiv Hole u Snjegoviću pokušava stati na kraj serijskom ubojici čije žrtve uvijek nestaju na dan kad u Oslu padne prvi snijeg. Uz pomoć mlade talentirane kolegice (Rebecca Ferguson), desetljeće stare slučajeve povezuju s novim ubojstvom te otkrivaju da za hvatanje ubojice imaju vremena samo do prvog sljedećeg snijega. Glavnu žensku ulogu tumači Rebecca Ferguson (Nemoguća misija 5, Život, Djevojka u vlaku). U ovome filmu, koji je u cijelosti snimljen u Norveškoj tijekom skandinavske zime, također ćemo gledati Charlotte Gainsbourg (Antikrist, Melankolija) i dobitnika nagrade Oskar J. K. Simmons (Ritam ludila).

Geostorm

Trailer: Geostorm (2017)

ŽANR: akcija, SF, triler
REDATELJ: Dean Devlin
ULOGE: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Jim Sturgess

POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.10.2017

Kada katastrofalne klimatske promjene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svjetski vođe se ujedine i odluče stvoriti veliku mrežu satelita oko planeta, koji će kontrolirati klimu i čuvati stanovništvo cijelog svijeta. Nakon uspješnog čuvanja Zemlje dvije godine, nešto krene po zlu. Dvojica braće će morati riješiti kvar prije nego sateliti za kontrolu vremenskih uvjeta stvore oluju epskih razmjera.

Mother!

ŽANR: psihološki triler, horor
REDATELJ: Darren Aronofsky
ULOGE: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris

POČETAK PRIKAZIVANJA: 19.10.2017

Majka (Jennifer Lawrence) i On (Javier Bardem) žive naoko idiličnim životom u skrivenom raju. No njihova veza dolazi na kušnju kada u njihov dom nepozvani dođu muškarac (Ed Harris) i žena (Michelle Pfeiffer). Kucanje na vrata prekida njihovo spokojno postojanje i kako sve više gostiju stiže, majka je prisiljena preispitati sve što zna o ljubavi, predanosti i žrtvi.

Thor: Ragnarok

Trailer: Thor: Ragnarok (2017)

ŽANR: akcijska pustolovina
REDATELJ: Taika Waititi
ULOGE: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba, Jeff Goldblum, Tessa Thompson

POČETAK PRIKAZIVANJA: 26.10.2017

U filmu Thor: Ragnarok studija Marvel, Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Similar Posts