Chris Hemsworth kaže da će ostati Thor u MCU i nakon Love and Thunder filma

Chris Hemsworth kaže da će ostati Thor u MCU i nakon Love and Thunder filma

Znamo da će se Jane Foster koju glumi Natalie Portman vratiti kako bi preuzela Mjölnira u predstojećem Thor: Love and Thunder, ali ne zvuči kao da će Bog groma Chrisa Hemswortha ostaviti svoj plašt po strani.

The Extraction zvijezda je upitan planira li umiroviti lik iz Marvelove trilogije tijekom intervjua s Elle Man, i vrlo je jasno rekao da namjerava ostati u MCU-u barem još neko vrijeme.

“Jeste li ludi?! Ne ulazim u nikakvo mirovinsko razdoblje (smijeh). Thor je premlad za to. Tek mi je 1500 godina! Definitivno nije film kojim se opraštam od ovog brenda. Barem se nadam.”

Hemsworth nije razradio niti podijelio bilo kakve nove detalje radnje, ali je ponovio kako je zadovoljan scenarijem filma.

“Nakon čitanja scenarija, mogu reći da sam jako uzbuđen. Sigurno će u ovoj produkciji biti puno ljubavi i puno munje (smijeh). Drago mi je da nakon svega što se dogodilo u Avengers: Endgame, još uvijek sam dio Marvelovog svemira i možemo nastaviti priču o Thoru. Naravno, ne mogu vam reći ništa o radnji, ali kako bih udovoljio vašoj znatiželji, reći ću da sam se puno više zabavljao čitajući scenarij nego na Thor: Ragnarok, i to nešto dokazuje, jer je taj film bio sjajan.”

Pa, hoćemo li imati dva Thora u MUC? Bog i božicu groma? To je sigurno jedna mogućnost, ali Hemsworthov lik koji preuzima više uloge mentora (ili možda čak i ponovno pridruživanje Čuvarima galaksije?) je jednako vjerojatno.

Druge je zanimalo i ovo...