Omiljena Ziva David se vraća u novoj sezoni NCIS

Omiljena Ziva David se vraća u novoj sezoni NCIS

Izašao je promotivni video za nadolazeću sedamnaestu sezonu popularne serije NCIS, a fanovi se imaju razloga veseliti povratku lika Zive David, koja se vraća u seriju nakon čak šest sezona.

Čileansko-američka glumica Cote De Pablo, iako nije glumila u nekim drugim velikim projektima tijekom svoje karijere, uloga Zive David, bivše agentice izraelskog Mossada i agentice NCIS-a, ju je učinila jednom od najpoznatijih vladinih agentica na malim ekranima. Cote se seriji pridružila 2005. godine, na početku treće sezone, nakon što je seriju napustila Caitlin Todd, koju je glumila Sasha Alexander.

Omiljena Ziva David se vraća u novoj sezoni NCIS

Ziva je kroz narednih osam sezona postala jedan od najomiljenijih likova u seriji uopće, ne samo zbog svoje ljepote i badass karaktera, nego i zbog izvrsne kemije koju je imala sa agentom Tonyem DiNozzom, kojeg je glumio Michael Weatherly. Cote je napustila seriju nakon 11 sezone, što brojim obožavateljima nimalo nije bilo po volji, ali zato se sada vraća u nadolazećoj sezoni koja će svoju premijeru imati 24. rujna.

Ziva se nakratko pojavila u finalnoj epizodi prošle sezone što je nagovijestilo njezin povratak, a sada možemo vidjeti i što možemo očekivati od nje u budućosti. Budite uvjereni da stvari sa njom nisu nimalo jednostavne, a Gibbsu i ostatku ekipe njezin povratak neće baš doći ko melem na ranu, pogotovo što je cijeli tim mislio da je mrtva.

Iako u seriji više nema nekih glavnih aduta, kao što su spomenuti Tony DiNozzo, a prije dvije sezone je otišla i Pauley Perrette koja je glumila štrebericu Abby, povratak Zive je zasigurno nešto zbog čega željno isčekujemo 17. sezonu ove izuzetno popularne krimi-serije.

NCIS Season 17 – “Ziva Returns” trailer:

Druge je zanimalo i ovo...