Otkriven glavni negativac Black Widow filma

Otkriven glavni negativac Black Widow filma

I dok je Black Widow film već neko vrijeme u razvoju oko njega nije puno toga poznato, međutim sada je napokon otkriven glavni negativac filma. Imamo puno pitanja oko ovog filma, još više nakon Avengers: Endgame, međutim Marvel nije raspoložen za davati odgovore, barem ne za sada. I dok je do sada bila hrpa glasina oko ovog filma, sada napokon barem jednu stvar znamo ‘sigurno’, a to je glavni negativac.

I dok ovo još nije službeno potvrđeno, izvještaji dolaze iz navodno sigurnih izvora, te kažu da će negativac nadolazećeg Scarlett Johansson vođenog super-špijunskog filma biti nitko drugi nego Taskmaster (Ultimate Verzija) i Marvel Studios navodno želi zvijezdu filma Moonlight, André Hollanda u toj ulozi.

Taskmaster je nesumnjivo težak neprijatelj za Black Widow. Njegova moć je da ima savršenu mišićnu memoriju. Može naučiti bilo koji stil borbe samo gledajući kako se boriš. Dakle, on može kopirati sve poteze od Black Widow. Jao!

Otkriven glavni negativac Black Widow filma

Tijekom vremena Taskmaster je postao stručnjak za mnoge vještine poput borbe s mačevima, borilačke vještine i atletiku. Uspio je naučiti Hawkeyeovu preciznost s lukom i strijelom, Punisherove vještine pištoljima i Daredevilove atletske sposobnosti. Jedini heroj kojeg nije mogao kopirati je Deadpool zbog njegove nepredvidljivosti.

André Holland, koji bi prema ovom izvještaju mogao glumiti Taskmastera, je glumio u nekoliko odličnih filmova i serija, među kojima su najznačajniji filmovi 42 (2013), Selma (2014), Moonlight (2016), te u serijama poput American Horror Story, Castle Rock i The Knick.

Black Widow će se teško boriti s Taskmasterom i bit će zanimljivo vidjeti kako će ga pobijediti. Marvel propušta sitne informacije o filmu Black Widow, ali još uvijek je sve uglavnom pod velom tajnosti. Nedavno smo saznali da je Emma Watson među glumcima, te Storm Reid (A Wrinkle in Time), Isabela Moner (Dora the Explorer, Transformers: The Last Knight), Camila Mendes (Riverdale) i Hannah Quinlivan (Skyscraper) bi također mogli biti u filmu.

Similar Posts