Christopher Lloyd želi Back to the Future 4 i ima dobru ideju

Christopher Lloyd želi Back to the Future 4 i ima dobru ideju

Stižu nam vijesti da Doc Brown osobno (Christopher Lloyd) želi povratak Back to the Future franšize i ima neke vrlo dobre ideje za taj treći nastavak. Iako smo mislili (a i dalje nažalost) da se to neće dogoditi tijekom radnog vijeka redatelja Roberta Zemeckisa, sada nam stižu dobre vijesti za sve ljubitelje Povratak u Budućnost franšize, jer jedan od dvojica glavnih glumaca ima vrlo dobre ideje za njezin povratak.

“To je zeznut, zeznut posao. Jer ne želite napraviti još jedan i razočarati. Tako da ne znam. Ja bi osobno bio vrlo sretan. Ali vidjet ćemo.”

Rekao je 80to godišnji Lloyd, na Niagara Falls Comic Conu. On nastavlja i kaže da ako četvrti Back to the Future ikada doživi svjetlo dana, morat će donijeti univerzalnu poruku, poput prva tri filma. Točnije, Lloyd kaže:

“Mislim da nekako treba nekako prenijeti poruku o nečemu što je svima važno, univerzalno, poput klimatskih promjena. Neki način uključivanja bilo koje društveno važne poruke u film i zadržati osjećaj prvog, drugog i trećeg djela.”

Christopher Lloyd želi Back to the Future 4 i ima dobru ideju

Zvuči dobro, no što misli o povratku svog kolege Michael J. Foxa tom filmu?

“Njegova Parkinsonova bolest, ima je, ali to je kao ‘Pa što onda?’ On samo ide naprijed. Vrlo je cool. Prije nekoliko mjeseci bilo nas je hrpa, Back to the Future [glumci], Tom Wilson i Lea Thompson… Imali smo panel na kojem smo svi bili, i Michael samo ide naprijed i priča, priča s ljudima, i to je vrlo cool.”

Čini se da Lloyd želi reći da ako ikada dođe do četvrtog djela, da on misli kako bi Fox vrlo rado bio uključen u film. Nažalost, do toga će ipak vrlo teško doći, zato što je redatelj i scenarist ove serije filmova, Robert Zemeckis imao ovo za izjaviti:

“[Nikada] baš nikada, ni na koji način, neće biti Back to the Future 4. Neće više biti Back to the Future.”

Napišite nam jel bi voljeli vidjeti četvrti nastavak ove kultne franšize ili mislite da ju treba ostaviti tamo gdje je stala 25. svibnja 1990. godine?

Similar Posts