John Turturrov Big Lebowski Spin-Off uskoro izlazi

John Turturrov Big Lebowski Spin-Off uskoro izlazi

I dok je možda istina da se nitko (hm) ne zajebava s Jesusom, Big Lebowski spin-off Johna Turturra usmjeren na The Dudeovog jezivog kuglačkog neprijatelja Jesusa Quintane nije imao lagan put. Dok su se braća Coen, koji mrze snimati nastavke, držali podalje od ovog filma, Turturro je sam snimio i završio ovaj film u New Yorku još 2016. godine, pod nazivom Going Places. Od tih početnih izvješća (i prve službene slike u nastavku) nije bilo daljnjih vijesti. Ali sada se vratio. Novouređeni The Jesus Rolls konačno je pokupljen za distribuciju putem medija na zaslonu za objavljivanje “početkom 2020.”

John Turturrov Big Lebowski Spin-Off uskoro izlazi

U novom filmu također glume Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Sonia Braga i Susan Sarandon, i djelomični je remake francuske komedije Les Valseuses iz 1974. godine. U toj verziji je glumio Gerard Depardieu u priči o dva besciljna lopova koji su poznati po krađi, borbama ili šarmiranjima ljudi, i koji nekako uvuku ženu u svoje kriminalno ponašanje, “nenamjerno obavljajući dobra djela” dok se natječu da osvoje njezinu naklonost. Turturro i Cannavale su navodni lopovi, s Tautou kao njihovom sudionicom i Sarandon kao nedavno puštenim zatvorenikom koja im se također pridružuje na putu.

Unatoč Turturrovom entuzijazmu, braća Coen nikada nisu zagrizli na ideju. “Neprestano govori o tome,” Ethan Coen je rekao 2013. godine. “On čak ima razrađenu priču, koju nam je dao nekoliko puta, ali ne mogu se točno sjetiti. Ne vidim to u našoj budućnosti.” Ali oni su na kraju dali filmu svoj blagoslov.

The Jesus Rolls bi trebao izaći negdje početkom 2020. godine.

Druge je zanimalo i ovo...