Kit Harington kaže da je Game of Thrones Serija imala Pravi Kraj

Kit Harington kaže da je Game of Thrones Serija imala Pravi Kraj

Unatoč tome što je HBO Game of Thrones osvojila glavnu Emmy nagradu za Najbolju drama seriju u svojoj posljednjoj sezoni, novinare je zanimalo što glumci i kreatori serije misle o nezadovoljstvu večeg dijela gledatelja posljednjom sezonom. Tu je osobno uskočio Jon Snow glumac, Kit Harington.

“Ja ču preuzeto ovo,” izjavio je Kit Harington aka Jon Snow.

“Kontroverze. Još nisam pogledao seriju, pa sam se tako nosio s tom kontroverzom. Ja nisam pogledao posljednju sezonu, ali znam što je trebalo za snimiti ju i bilo je teško, a svi su stavili svoju ljubav i trud u nju. Kontroverza na nas – znali smo da radimo ispravno i znali smo da je to točno za likove, jer smo mi živjeli u njima godinama. Kontroverza na nas – nije baš utjecala,” rekao je Harington.

“To je uvijek trebao biti Bran kao kralj na kraju,” rekao je jedan od kreatora serije David Benioff.

Peter Dinklage, koji je osvojio svoj četvrti Emmy za Najboljeg sporednog glumca u drama seriji ulogom Tyrion Lannistera, objasnio je kako ima problema s ostavljanjem tog lika iza sebe.

“Posjetio sam doktora kako bi mi pomogao izvući ga van. Doktor kaže da je beznadno,” Dinklage se našalio. “To je bilo deset godina mog života. Mnogi od nas imaju djecu, mnogi od nas su bili djeca kada smo počeli i sada smo lijepi odrasli poput Conletha. Biti će to teško otresti iz sebe.”

Druge je zanimalo i ovo...