James Franco će glumiti u novom X-Men Spinoff Filmu - 'Multiple Man' - Svijet filma

James Franco će glumiti u novom X-Men Spinoff Filmu – ‘Multiple Man’

U neočekivanom raspletu, 2oth Century Fox će praviti solo film Multiple Man, u kojem će zvijezda filma biti James Franco. 

Prošlogodišnji hit filmovi Deadpool i Logan su, kako se čini, započeli proširivanje Fox X-Men filmskog svemira. U samo naredne dvije godine, Fox će pustiti sve ove nove X-Men filmove: New Mutants, Deadpool 2, X-Men: Dark Phoenix i Gambit u kinima. Ipak, Multiple Man je došao nekako kao iznenađenje.

Napravljen od pokojnog Len Wien Giant-Size Fantastic Four #4, Multiple Man aka. Jamie Madrox je debitirao u 1975 godini. Podskup mutanata nazvan promjenjivim, Madroxove moći mu omogućavaju da napravi svoje duplikate, sve do odjeće koji nosi. Lik se već pojavljivao u raznim animiranim serijama i video igrama, te čak imao kratku ulogu u filmu X-Men: The Last Stand. Sada, dobiva svoj solo film.

Deadline donosi da Fox razvija Multiple Man film u kojem će glavnu ulogu imati James Franco. Osim XCU arhitekta Simon Kinberg, Franco će producirati Multiple Man kroz svoju Ramona Films kuću – istu producentsku kuću koja stoji iza glumčeva/redateljska vrlo iščekivanog filma, koji dolazi u prosincu, The Disaster Artist.

James Franco će glumiti u novom X-Men Spinoff Filmu - 'Multiple Man'

Trenutno još nema riječi o tome tko će biti redatelj filma, ali se zna da će scenarist filma Multiple Man biti Allan Heinberg. Pisac je najbolje poznat po suradnji na pisanju scenarija za film Wonder Woman. Također je pisao i za dvije različite Marvel video igre, dok je radio i na serijama The O.C., Sex & the City, i Grey’s Anatomy.

Franco i Kinberg već imaju zajedničkog radnog iskustva, jer njih dvojica trenutno zajedno rade na filmu The Hardy Men. U tom filmu ćemo vidjeti James Franco i njegovog brata Dave kako glume odrasle verzije poznatih dječaka detektiva. Kako se čini da su njih dvojica u vrlo dobrim odnosima, tako je Kinberg uspio nagovoriti, vrlo traženog, Franco da glumi u svom drugom superhero filmu nakon što je glumio Harry Osborn/Goblin u originalnoj Spider-Man trilogiji.

Iako je Madrox čisti heroj, on operira u sivim područjima. Također je poznat kao lik po svom humoru, koji naglašava njegovu moć. S obzirom na to, Franco je zapravo savršen izbor za Multiple Man i trebao bi donijeti neke Deadpool-tipa humor u Fox svemir filmova. Multiple Man možda nije tako veliko ime, ali je očigledno da prava zvijezda filma i smjer u kojem će ići, mogu napraviti od bilo kojeg junaka odličan film. Što se tiče Multiple Man filma, izbor James Franca za glavnog glumca je svakako obećavajuće.

Similar Posts