Mission: Impossible 7 dodaje Marvel zvijezdu Hayley Atwell

Mission: Impossible 7 dodaje Marvel zvijezdu Hayley Atwell

Captain America i Agent Carter zvijezda Hayley Atwell će se pridružiti Tomu Cruiseu u Mission: Impossible 7, povratnički scenarist-redatelj Christopher McQuarrie je najavio na svoj Instagram profilu.

McQuarrie će snimati Mission: Impossible 7 i 8 jedan uz drugi za Paramount studio, koji su planirani za dolaske u kina u srpnju 2021. i kolovozu 2022. godine.

Rebecca Ferguson se očekuje u povratničkoj ulozi nastavka pored producenta i glumca Cruisea. Također se očekuje da se vrate, ali to nije službeno potvrđeno, su veterani franšize Ving Rhames i Simon Pegg.

U siječnju, izvještaj iz THR je tvrdio da McQuarrie razmišlja vratiti Alec Baldwinovog Impossible Mission Force tajnika Alana Hunleyja i Henry Cavillovog odmetnutog CIA agenta Augusta Walkera kroz poglede u prošlost, nakon što su oba lika ubijena u Mission: Impossible – Fallout iz 2018. godine. Detalji priče se za sada drže u tajnosti, ali McQuarrie je jednom rekao da ima jako dugačku listu glumaca koje bi volio dodati franšizi.

Atwell se pojavila kao SSR agent-pretvorena u S.H.I.E.L.D. suosnivačicu Peggy Carter u Captain America: The First Avenger i nastavku Captain America: The Winter Soldier, s cameo ulogama u Avengers: Age of Ultron, Ant-Man i Avengers: Endgame. Atwell je također predvodila dvije sezone ABC serije Agent Carter, a sljedeće će posuditi svoj glas u Marvel Studios animiranoj What If…? seriji planiranoj za Disney+ streaming platformu. Izvan Marvela, imala je uloge u filmovima Christopher Robin (2018), The Sweeny (2012), Cassandra’s Dream (2007) i drugima, kao i serijama poput The Pillars of the Earth (mini-serija 2010).

Paramount je stavio datume izlazaka ova dva Mission Impossible nastavka na 23. srpanj 2021. i 05. kolovoz 2022. godine.

Druge je zanimalo i ovo...