DC Universe obnovio seriju ‘Titans’ za treću sezonu

DC Universe obnovio seriju ‘Titans’ za treću sezonu

Čini se da Deathstroke neće uspjeti u svom naumu jer Titansi ne idu nikamo. Popularna superhero serija Titans službeno je obnovljena za treću sezonu, objavili su u ponedjeljak DC Universe i Warner Bros. Television

Prvoj igranoj seriji na toj streaming platformi Titans bliži se kraj druge sezone koja je započela s bivšim Robinom Dickom Graysonom (Brenton Thwaites) koji je oživio titularnu ekipu – Gar/Beast Boy, Rachel/Raven (Teagan Croft) i Jason Todd/Robin (Curran Walters) – i preselio ih u San Francisco. Nažalost, uskrsnuće Titansa dovelo je i plaćenika Deathstrokea, zvanog Slade Wilson (Esai Morales), natrag iz mirovine, a Deathstroke je usmjerio svoje stavove na uništavanje tima zbog grijeha iz njihove prošlosti.

Prošlog petka, u prošloj epizodi: Gar i Connor Kent/Superboy (Joshua Orpin), oteti su od strane Cadmusa; Donna Troy (Connor Leslie) tragala je za Rachel, koja može ili ne mora gubiti kontrolu nad svojim moćima; a Dick trenutno trune u zatvoru. Iako stvari sada ne izgledaju bajno, showruner Greg Walker je ranije za EW rekao da se sve to vodi prema sasvim stripovskom kraju.

“Ove smo si sezone dopustili da doista budemo strip u finalu”, rekao je Walker za EW u kolovozu. “Radimo na rubovima onoga što u sezoni možete učiniti u žanru – na temelju prizemljenog, emotivnog, psihološkog teritorija – i sada gledamo unatrag. Može se slaviti više Titansa. Nadam se/osjećam da je to moj cilj.”

Nove epizode Titana dostupne su svakog petka na DC Universe. Treća sezona očekuje se u jesen 2020. godine.

Similar Posts