Batwoman serija službeno odobrena! Objavljen i prvi teaser

“Protector of Gotham”

Popularni televizijski superhero svemir Arrowverse nastavlja se širiti. CW je objavio da je službeno odobrena nova serija – Batwoman, u kojoj će glavnu ulogu imati australska glumica Ruby Rose.

Batwoman je kao lik svoj debi imala prošle godine u crossoveru Elseworlds, tada smo osim nje prvi put vidjeli i grad Gotham u Arrowverseu, a CW je naručio pilot epizodu serije koja se snimala tijekom ožujka. CW je čini se ostao zadovoljan viđenim tako da je odlučio Arrowverse dodatno proširiti ovom serijom. Tijekom zadnjih dana su isplivale informacije da je odabrana publika imala priliku pogledati pilot epizodu, a reakcije su navodno bile i više nego pozitivne.

U glavnim ulogama će se naći Ruby Rose kao Kate Kane/Batwoman, Rachel Skarsten kao negativka Alice (koja je uz to i Kateina sestra za koju se mislilo da je mrtva), Dougray Scott kao Jacob Kane, Katein otac, Elizabeth Anweis kao Catherine Hamilton-Kane, Kateina pomajka, Nicole Kang kao Mary Hamilton, Kateina polusestra, Camrus Johnson kao Luke Fox/Batwing te Meagan Tandy kao Sophie Moore, Kateina kolegica sa akademije i bivša djevojka.

Batwoman serija će se događati u vrijeme kada je Bruce Wayne/Batman već odavno napustio Gotham, a njegova rođakinja Kate Kane/Batwoman je jedina mogućnost da se netko nametne kao novi simbol nade u gradu kojeg proždire kriminal.

CW je objavio da serija dolazi uskoro, a to znači sigurno tijekom iduće TV sezone, jedino postoji kvaka u tome hoće li krenuti odmah na jesen kada počinju i ostale Arrowverse serije, ili će početi tek nakon zimske pauze jer postoje neke pretpostavke da će ova serija početi tek nakon što Arrow, kojem će tijekom jeseni izaći finalnih deset epizoda, završi. Ostale, detaljne informacije o seriji možete pogledati i na donjem linku.

Povezano: Sve što znamo o nadolazećoj ‘Batwoman’ TV seriji!

Uz odobrenje, serija je dobila i prvi teaser kojeg možete pogledati ovdje, također možete vidjeti i prvi logotip serije te službeni sinopsis:

“Naoružana strašću za socijalnu pravdu i s navikom govorenja onoga što joj je na umu, Kate Kane (Ruby Rose) se spušta na ulice Gothama kao Batwoman, otvorena lezbijka i visoko trenirani ulični borac s ciljem zaustavljanja kriminalnog uspona u gradu. Ali nemojte ju još zvati herojem. U gradu koji očajno treba zaštitnika, Kate mora pobijediti svoje osobne demone prije nego prihvati Gothamov simbol nade.”

Similar Posts