Recenzija: The Mist (2017– )

‘The Mist’ otakazan nakon prve sezone!

Spike je potvrdio za Deadline da je serije ‘The Mist’, prema knjizi Stephen Kinga, otkazana nakon jedne sezone. 

The Mist je serija pravljena prema knjizi Stephena Kinga, istog imena. Smatram se velikim ljubiteljem rada i djela Stephena Kinga, njegove knjige su mi odlične, a često i adaptacije u obliku serija i filmova. Prije ove serije The Mist, 2007 je izašao film The Mist koji je bio odličan i nalazi se na našoj listi najboljih adaptacija prema Kingovim knjigama.

The Mist

Nažalost ova serija nije ništa ni blizu toga, sramota je da se uopće povezuje s velikim Kingom. Serija je čak počela solidno, vidjelo se odmah da neće biti dobra, ali imala je nekih potencijala. Prve dvije epizode su čak imale par trenutaka u kojim su znale zaplašiti. Nažalost kasnije ni toga više nije bilo. Priča je promijenjena i naspram filma i naspram knjige i bazira se puno više na zaraćene odnose među likovima nego na nadnaravno, maglu i ikakvo objašnjenje oko toga što se i zašto događa.

Ni najmanje me nije čudilo otkazivanje ove užasno loše adaptacije Stephena Kinga. Jedna od najgorih koje sam ikada gledao. Jednostavno užasno.

Da stvar bude još gora i veći razlog da ne gledate seriju, je to što je serija završila s ‘Cliffhangerom’, dakle bez pravog kraja!

Similar Posts