Nova The Walking Dead spin-off serija dobila naslov, datum izlaska i Trailer

Nova The Walking Dead spin-off serija dobila naslov, datum izlaska i Trailer

Iako nismo baš sigurni zašto je ekipa Walking Dead toliko dugo čekala da objavi naslov drugog spin-offa iz hit serije zombi apokalipse (možda su imali puno opcija, a jednostavno nisu mogli odabrati?), vijest je sada objavljena zahvaljujući Deadovom kreativnom nadzorniku Scottu M. Gimpleu. Ova spin-off serije se zove The Walking Dead: World Beyond.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’ve been working with a lot of talented people to bring you a brand new world of the Walking Dead. Here we go.

Objavu dijeli Scott Milhouse Gimple (@scottmgimple)

Stvorio ju je Gimplea i veteran scenarist The Walking Dead serije Matt Negrete, serija je postavljena među prvim generacijama koje su porasle u mrtvima ispunjenom post-apokaliptičnom svijetu kojeg smo upoznali.

Službeni sinopsis serije glasi:

“Neki će postati heroji. Neki će postati zlikovci. Na kraju, svi će se zauvijek promijeniti. Odrasti će i učvrstiti se u svojim identitetima, dobrim i lošim.”

U seriji glume Aliyah Royale kao Iris, Alexa Mansour kao Hope, Annet Mahendru kao Huck, Nicolas Cantu kao Elton, Hal Cumpston kao Silas i Nico Tortorella kao Felix.

Hoćete li pratiti novu The Walking Dead spin-off seriju?

Novija najava putem najnovijeg trejlera, koji možete vidjeti na kraju članka. Julia Ormond kao karizmatični vođa Elizabeth, Natalie Gold kao Lyla, tajanstveni lik koji djeluje u sjeni u ime razloga u koji vjeruje; Al Calderon kao Barca; Scott Adsit kao Tony i Ted Sutherland kao Percy.

The Walking Dead: World Beyond dolazi u proljeće 2020. godine.

U nastavu pogledajte trailer za novu The Walking Dead spin-off seriju:

Similar Posts