Darth Maul bi mogao biti u raznim Disney+ Star Wars TV serijama; potencijalno otkriven datum izlaska Obi-Wan serije

Darth Maul bi mogao biti u raznim Disney+ Star Wars TV serijama; potencijalno otkriven datum izlaska Obi-Wan serije

Proteklih nekoliko tjedana bilo je dosta glasina o Star Wars projektima, a ova posljednja izvješća odnose se na nekoliko likova čiji povratak obožavatelji jako žele vidjeti.

Prvo, The Direct je čuo da je Darth Maul serija u izradi za Disneyu+, a očekuje se da će se lik pojaviti u “višestrukim” serijama tijekom sljedećih nekoliko godina. Bivši Sith Lord priredio je nezaboravan nastup na kraju Solo: A Star Wars Story, a pretpostavlja se da će se njegova serija odvijati nakon događaja iz tog filma. Kažu i da je dvosmislena Qi’ra koju glumi Emilia Clarke “istaknuta u toj seriji”.

Pored toga, The Illuminderdi izvještava da bi serija Obi-Wan Kenobi trebala započeti produkciju u Los Angelesu idućeg ožujka. Većina velikih produkcija bila je prisiljena ograničiti snimanje na zatvorene setove zbog tekuće pandemije COVID-19, no očekuje se  ​da će bez naziva Obi-Wan serija koristiti The Volume – virtualno okruženje za snimanje filmova i serija koje je bilo vrlo važno za prvu sezonu serije The Mandalorian.

Ewan McGregor vratit će se kao bivši Jedi majstor, a postoje glasine da će Hayden Christensen možda ponoviti ulogu Anakina Skywalkera/Darth Vadera. Deborah Chow (The Mandalorian) režirat će sve epizode prve sezone prema scenariju Jobyja Harolda (Bumblebee).

Similar Posts