Hercules će navodno imati debi u nadolazećem projektu Marvelovog Filmskog Svemira

Hercules će navodno imati debi u nadolazećem projektu Marvelovog Filmskog Svemira

Ovo nije prvi puta da smo čuli spominjanje Herculesa s Marvel Studios projektom, ali nova glasina kaže da će legendarni Olympian uskoro imati svoj MCU debi.

Mi znamo da ćemo vidjeti puno novih lica u Fazi 4 Marvelovog Filmskog Svemira, ali može li jedno od njih biti u Hercules?

Već je bilo glasina da će se Princ Moći pojaviti u nadolazećim projektima Marvel Studiosa (nedavno u Eternalima), a njegovo ime je sada ponovno iskočilo povezano s nekim nadolazećim filmom ili TV serijom.

Cinema Spot kaže da će legendarni Olympian imati svoj live-action debi “u bliskoj budućnosti.” Hoće li to biti u sporednoj ulozi ili će predvoditi svoj solo projekt, za sada još nije poznato. Također nisu sigurni hoće li to biti u filmu ili TV projektu na Disney+.

Ipak, treba biti oprezan oko ovakvih glasina, u zadnje vrijeme ih ima sve više, a s obzirom na situaciju s COVID-19, sve ih je teže potvrditi. S druge strane, čak i da je vijest izmišljena, vrlo je realno za očekivati da će se Hercules zaista i pojaviti u budućim MCU projektima, samo je upitno hoće li to biti u tako bliskoj budućnosti (iako bi lako mogao u Eternalima).

Similar Posts