Stan Leejeva kćerka ogorčena na Disney i stala na stranu Sonyja oko Spider-Mana

Navodno poznati negativci Marvelovog Spider-Man 3 i glumci koji će ih glumiti

Smrtonosni dvojac mogao bi biti u lovu na Tom Hollandovog Spider-Mana u Marvel Studios i Sony Pictures Spider-Man 3. Za sada još bez službenog naziva (imamo glasine o novom nazivu Spider-Man 3 filma) Far From Home nastavak, traži glumca Joela Kinnamana za neodređenu ulogu, za koju se dugo nagađa da će biti Kraven the Hunter, ruski lovac i plaćenik, te samo jedan od nekoliko glavnih Spideyjevih negativaca koji se pojavljuju na filmu.

Očekivani ulazak Sergeja Kravinoffa u Marvelov Filmski Svemir poklopio bi se s transformacijom Michaela Mandovog Maca Gargana u Scorpiona, koji je bio uboden tijekom susreta sa Spidyjem u filmu Spider-Man: Homecoming.

Taj je film završio unakaženim Garganom koji je prišao Adrianu Toomesu (Michael Keaton), prizemljenom Vultureu, prije nego što ga je pokušao zastrašiti i otkriti tajni identitet Spider-Mana. Do trenutka kada Morbius, kojeg glumi Jareda Letoa, postavljen u MCU-u susjedni Sony Pictures Universe Marvelovih Likova, Toomes je opet na slobodi.

Fotografije snimljene na Morbiusovoj produkciji otkrivaju da je Spider-Man nestao iz očiju javnosti otkad je okrivljen za navodnu smrt šarlatana Mysteria (Jake Gyllenhaal), koji je opskrbio J. Jonah Jameson (JK Simmons) iz Daily Buglea, s namještenim snimkama koje se koriste kako bi razotkrile tajni identitet Petera Parkera.

S njegovim identitetom koji više nije tajna, a s Garganom koji se možda oslobodio ili pobjegao tijekom petogodišnjeg vremenskog skoka koji se dogodio u Avengers: Endgame, odbjeglog Spider-Mana lovit će Kravinoff i sada već moćni Gargan. U Marvel stripovima i većini medija koji prikazuju likove, Jameson je taj koji podržava Garganovu transformaciju u Scorpiona kako bi se hranio “maskiranom prijetnjom” Spider-Manom.

Sve ćemo sigurno znati kada Spider-Man 3 dođe u kina 17. prosinca 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...