Recenzija: Avengers Infinity War (2018) - Svijet filma

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

ROCKET RACCOON

ROCKET RACCOON

Rocket Racoon je jedini preživjeli originalne Guardians ekipe, ovisno o tome računate li Nebulu kao člana. Ovaj krzneni borac koji je konačno pronašao obitelj zasigurno će biti željan krvi, pogotovo kada uzmete u obzir Grootove konačne riječi Rocketu.

OKOYE

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

I dok je Black Panther ubijen na kraju Avengers: Infinity War, Wakanda može biti sretna što i dalje ima snažnog vođu u obliku General Okoye. Već je u Black Panther pokazala da može ostati postojana i posvećena svojoj naciji, čak i pred takvim monumentalnim gubitkom.

M’BAKU

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

M’Baku je također pokazan kako stoji na Wakandinom ratištu, na samom kraju Avengers: Infinity War. Njegova stalna prisutnost, uz Okoye, pomaže osigurati da će narod ostati snažan čak i kada se suočava s toliko previranja i tragedije.

ANT-MAN

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

Ant-Man se nije pojavio u Avengers: Infinity War i njegovo preživljavanje je ostalo pod upitnikom do samih završnih scena filma Ant-Man and The Wasp. I dok je Scott Lang sada potvrđeni preživjeli, on se nalazi u vrlo teškoj situaciji; zarobljen u kvantnom carstvu dok su njegova partnerica i njezini roditelji pretvoreni u prašinu.

MAY PARKER

MAY PARKER

Postoje mnoge glasine oko toga koji su likovi, koji se nisu pojavili u Avengers 3, preživjeli. Kao istinu uzimamo samo riječi redatelja, a Russo braća su potvrdila da je Ujna May preživjela.

HOWARD THE DUCK

HOWARD THE DUCK

Russo braća posjeduju i dobar humor, pa su tako potvrdili da je Howard the Duck također preživio. Možemo se samo i dalje nadati da ćemo jednog dana uspjeti dobiti i njegov film.

GLASINE O PREŽIVJELIMA

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

O svim ovim likovima kruže glasine da su preživjeli, ali ni jednog od njih još Russo braća nisu potvrdila.

Ramonda i Shuri: Angela Bassett je inzistirala na tome da je njezin lik i lik njezine kćeri u filmu Shuri morao preživjeti, u intervju za ScreenRant. Međutim, Russo braća inzistiraju na tome da je sudbina Shuri “spojler”.

Everett K. Ross: Glumac Martin Freeman kaže da je Marvel Studios obećao da će se njegov lik vratiti u budućim filmovima, pa tako on misli da je Everett preživio Avengers: Infinity War.

Daryl: Thorov sustanar iz kratkog (duhovitog) filma također tvrdi da je preživio ‘pucketanje’. Nitko drugi to službeno nije potvrdio.

NEPOZNATO

Tko je sve preživio Avengers: Infinity War

I dok postoji jako puno likova čiju sudbinu ne znamo, ovo su preostali heroji i druge važne ličnosti čije sudbine nikada nisu bile otkrivene.

Hawkeye: Čini se izglednim da je Hawkeye preživio kraj Avengers: Infinity War, s obzirom na to da su svi drugi članovi originalnog Avengers tima također preživjeli, međutim niti Jeremy Renner, a ni Russo braća to nisu potvrdili.

Valkyrie: I dok je bilo potvrđeno da je Valkyrie preživjela Thanosov pokolj s početka Avengers: Infinity War filma, nema nikakvog spomena o tome kakve je sreće bila na kraju.

Wong: Wong je impresionirao na samom početku Avengers: Infinity War, ali je bio odsutan u drugom dijelu, pa tako ostaje na fanovima da spekuliraju jeli pretvoren u prašinu ili je postao Zemljin novi Sorcerer Supreme.

Pepper Potts: Pepper je također nestala u drugom dijelu Avengers 3 filma i nitko ne zna čeka li Tony Starka još više tragedije kada se vrati natrag na Zemlju.

Nakia: Russo braća nisu potvrdila Nakijinu sudbinu, samo su rekli da je ona bila “na misiji” tijekom Avengers: Infinity War.

Sharon Carter: Moderni romantični interes Captain Americe je nestala tijekom događanja u filmu Captain America: Civil War i nema nikakvih informacija o tome gdje je i jeli preživjela Thanosa.

Jane Foster: I dok je Thor: Ragnarok potvrdio da je Jane Foster ostavila Thora, očigledno je da je njemu i dalje stalo do nje. Nepoznato je hoće li njezina sudbina napraviti stvari još gorima za Thora u Avengers 4.

Similar Posts