Henry Cavill kaže da se Superman suzdržavao protiv Ben Affleckovog Batmana

Henry Cavill kaže da se Superman suzdržavao protiv Ben Affleckovog Batmana

Henry Cavill se putem Instagrama našalio da se njegov Superman suzdržavao razbiti Ben Affleckovog Caped Crusadera u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice iz 2016. godine. DC Comicsov Jim Lee podijelio je ono što je započeo kao vodič za Supermana na svom osobnom Instagram računu jučer, samo kako bi se razvio u novi komad sa Supermanom koji koristi svoju toplinsku zraku kako bi ubio Batmana. To je dovelo do odgovora Supermana osobno kada je Henry Cavill odgovorio u komentarima, zadirkujući da se on suzdržavao protiv Ben Affleckovog Batmana tijekom njihovog epskog duela u Zack Snyderovom Batman v Superman: Dawn of Justice.

Možete vidjeti odgovor Supermana ispod:

HUMOR: He really was holding back. WB give him a sequel!! from r/DC_Cinematic

I dok nas Henry Cavill možda zadirkuje neriješenim poslovima između njegovog Supermana i Ben Affleckovog Batmana, malo je vjerojatno da ćemo ikada vidjeti revanš između ta dva titana. S Ben Affleckom koji se službeno umirovio kao Batman, te s izborom novog glumca Roberta Pattinsona kao Batmana u nadolazećem filmu redatelja Matt Reevesa, šanse za ponovnim susretom Ben Affleckovog Batmana i Henry Cavillovog Supermana su gotovo jednake nuli.

Što se tiče samog Henry Cavilla, glumac nema nikakav dogovor da se vrati kao Superman. Nakon što je Warner Bros. pokušavao dogovoriti njegovu cameo ulogu u filmu Shazamu, Henry Cavill je odustao od pregovora, iako je njegova verzija Supermana svejedno prikazana u Shazam filmu. Produkcija je uspjela zaobići nedostatak Henryja Cavilla jednostavno ne pokazujući Supermanovu glavu u sceni u kojoj se pojavio.

Što vi mislite, jel se Superman suzdržavao protiv Batmana?

Similar Posts