Predstavljen trailer za seriju 'Clarice' koja je nastavak legendarnog filma 'The Silence of The Lambs'

Predstavljen trailer za seriju ‘Clarice’ koja je nastavak legendarnog filma ‘The Silence of The Lambs’

CBS je objavio prvi trailer za svoju nestrpljivo očekivanu seriju koja je nastavak legendarnog filma The Silence of The Lambs.

Iznad je prvi pogled na Rebeccu Breeds (Originals) koja se bavi ulogom Clarice Starling, kultne agentice i FBI-jeve heroine koja je prvi put predstavljena u najprodavanijem romanu autora Thomasa Harrisa, a zatim dovedena na veliko platno u filmu Jonathana Demmea nagrađenim Oscarom iz 1991. godine gdje ju je glumila Jodie Foster.

Iz službenog opisa: “Clarice duboko zaranja u neispričanu osobnu priču FBI-jeve agentice Clarice Starling kad se vraća na teren 1993. godine, godinu dana nakon događaja iz Silence of The Lambs. Sjajna i ranjiva, Clariceina hrabrost daje joj unutarnja svjetlost koja k njoj privlači čudovišta i luđake. Međutim, složena psihološka šminka koja dolazi iz izazovnog djetinjstva osnažuje je da započne pronalaziti svoj glas dok radi u svijetu, kao i pobjeći od obiteljskih tajni koje su je progonile tijekom cijelog života.”

Unatoč popularnosti originalnog filma, nova serija označava prvi put da se Starlingova vratila kao lik od filma Hannibal iz 2001. godine. Dok su drugi Harris-ovi svemirski projekti, poput NBC-ove serijske verzije Hannibala, željeli uključiti Starlinga, lik je zahvaćen bitkom za prava – određeni Thomasovi likovi bili su u vlasništvu MGM-a, dok su drugi likovi, poput serijskog ubojice Hannibala Lectera, bili u vlasništvu Dino De Laurentiis.

Trailer uključuje bljeskove do nekih slika iz jazbine serijskog ubojice Buffala Billa, kojega je Starling pronašla i ubila u filmu. U novoj seriji glume i Marnee Carpenter kao Catherine Martin (kći američkog senatora koju je Bill oteo u originalnom filmu) i Devyn Tyler kao Ardelia Mapp (Starlingova prijateljica i kolegica). Među ostalim glumcima su Michael Cudlitz kao Paul Krendler, Lucca de Oliveira kao Tomas Esquivel, Kal Penn kao Shaan Tripathi i Nick Sandow kao agent Clarke. Alex Kurtzman, Jenny Lumet, Elizabeth Klaviter i Heather Kadin služe kao izvršni producenti.

Clarice će premijeru imati u četvrtak, 11. veljače.

Similar Posts