Lucifer sezona 5 dobila novi Trailer i datum izlaska!

Lucifer sezona 5 dobila novi Trailer i datum izlaska!

Stigao je novi trailer za petu sezonu fantastične Netflixove serije Lucifer, a s njim i datum izlaska!

Datum izlaska pete sezone serije Lucifer:

21. kolovoz 2020.

Žanr serije:

Krimi, drama, fantazija

Kreator:

Tom Kapinos

Glumci:

Lauren German, Tom Ellis, Kevin Alejandro

Radnja ukratko:

Lucifer Morningstar je odlučio da mu je dosta da bude poslušan sluga u Paklu i odluči provesti neko vrijeme na Zemlji kako bi bolje razumio čovječanstvo. Naselio se u Los Angelesu – gradu anđela.

Trailer: Lucifer - Sezona 4

Uskoro će biti vruće vražje ljeto. Netflix je objavio da će prvi dio pete sezone serije Lucifer biti premijerno prikazan u petak, 21. kolovoza – i u pravom Lucifer obliku, streaming platforma podijelila je vijest u 66,6-sekundi video snimci najseksepilnijih trenutaka Lucifera (Tom Ellis). To bi trebalo pomoći fanovima da izdrže čekanje do kraja kolovoza.

Luciferova supervelika peta sezona, koja je proširena s 10 na 16 epizoda, bit će podijeljena na dvije polovice na Netflixu. Prvih osam epizoda bit će objavljeno 21. kolovoza, a još nema riječi o tome kada će se druga polovica sezone premijerno predstaviti.

Također je vrijedno napomenuti da Netflix više ne predstavlja sezonu 5 kao Luciferovu posljednju sezonu. Iako se očekivalo da će to biti posljednja vožnja ekipe iz pakla, počelo je izgledati kao da će obožavatelji možda vidjeti Lucifera – koji je Netflix spasio iz zagrobnog života TV-a nakon što je otkazan u Foxu – ponovno u šestoj sezoni. Ellis je, kako se izvješćuje, potpisao za sezonu 6, čime je otvorio mogućnosti za nove potencijalne susrete s Đavlom.

Pogledajte novi trailer i najavu pete sezone serije Lucifer.

Similar Posts