Fantastic Beasts 3 zvijezda priča o glasinama da će film dodati više Harry Potter likova

Fantastic Beasts 3 zvijezda priča o glasinama da će film dodati više Harry Potter likova

Fantastic Beasts and Where to Find Them zvijezda Dan Fogler, priča o glasinama da će neimenovani treći film sadržavati više likova o Harryju Potteru nakon što se drugi film u spin-off franšizi, Crimes of Grindelwald, vratio u Hogwarts s mladim Albusom Dumbledoreom (Jude Law).

Prema scenariju koji su pisali J.K. Rowling i Harry Potter scenarist franšize Steve Kloves, Fantastic Beasts 3 vjeruje se da vraća franšizu u Wizarding World u Rio de Janeiro, Brazil tijekom 1930tih. Prema glasinama, u trećem bi se dijelu mogao vratiti mlađi Tom Riddle i polu div Rubeus Hagrid, koji je pohađao Hogwarts početkom 1940-ih prije nego što je postao njegov čuvar.

Upitan o povratku glasina o Hagrid u Fantastic Beasts 3, Fogler je za The Movie Dweeb rekao: “Mogao bi postojati taj Hagridov crossover, što bi bilo vrlo zanimljivo. Je li to ono što ljudi govore? Nisam to znao.”

“Uvijek sam razmišljao o tome, jer volim Hagrida. Tko ne voli Hagrida?” Fogler je dodao prije nego što je predložio da njegov lik, muggle Jacob Kowalski, postane Hagridov posvojeni otac.

“[Hagridova majka Fridwulfa] je tamo i dolazi k Newtu i kaže joj: ‘Imam svog dječaka, možeš li se brinuti za njega?’ A Newt je poput: “Pa, malo sam zauzet.” A tu sam i ja, ‘U redu, pobrinut ću se za ovo divovsko dijete'”, rekao je Fogler kroz smijeh. “Mislio sam da bi to tamo bila zabavna veza.”

Budući da magizoolog Newt Scamander (Eddie Redmayne) potječe iz Hogwartsove škole vještičarenja i čarobnjaštva, Fogler nagađa da bi se slavno osoblje Hogwartsa ili čak njegovi budući studenti mogli pojaviti kroz magiju kroz vrijeme viđenu u Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

“Uz cijelu stvar s okretanjem vremena, doista bi se mogao netko pojaviti”, rekao je Fogler o čarobnom uređaju za putovanje kroz vrijeme. “Hermoine uleti slučajno ili nešto slično, nekakvo uskrsno jaje.”

Robbie Coltrane tumačio je Hagrida u svih osam filmova o Harryju Potteru, koji su se odvijali desetljećima nakon događaja Fantastic Beasts. U ovom sljedećem nastavku veterana franšize Davida Yatesa, postoji “nadogradnja za Drugi svjetski rat”.

“Imam puno posla u ovom, zbog čega sam jako uzbuđen”, rekao je Fogler. “Cijela se stvar nadograđuje – pokucajte u drvo – ovdje ćemo napraviti pet filmova.”

Također glume i Ezra Miller, Katherine Waterston, Alison Sudol i Johnny Depp, Warner Bros. Pictures otvara Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 u kinima 12. studenog 2021. godine.

Similar Posts