Sherlock Holmes (2009)

Sherlock Holmes 3 redatelj zadirkuje nas planovima za dugo očekivani nastavak

Dexter Fletcher se otvorio o svom sljedećem redateljskom projektu, Sherlock Holmes 3. The Rocketman filmaš dolazi nakon nekoliko vrlo uspješnih projekata, jer je završio Bohemian Rhapsody nakon Bryan Singerovog odlaska, što je ispalo poprilično dobro, s obzirom na financijski uspjeh i sezonu priznanja kroz nagrade. Plus, njegov Elton John biografski film je također vrlo dobro prihvaćen od strane kritike i komercijalno, što mu je pomoglo da dobije posao na ovom vrlo iščekivanom trećem Sherlock Holmes filmu.

Tijekom nedavnog intervjua, on je upitan što možemo očekivati, u smislu stila, s obzirom na to da se Guy Ritchie ne vraća ovog puta. Evo što je Fletcher imao za reći o tome.

“Mislim da je to neizbježno, zar ne? Kada god imate drugačije filmaše. Ja neću ignorirati ono što je on tako briljantno napravio prije. Tu će biti element toga, ali ja ću također donijeti moj osobni glas u to i to će biti nešto malo drugačije. I pretpostavljam da je to ideja dovođenja nekoga novog. Vidjet ćemo što će se dogoditi.”

Sherlock Holmes 3 - potvrđen datum izlaska - Svijet filma

Guy Ritchie je režirao prva dva nastavka Sherlock Holmes franšize, koju predvodi Iron Man osobno Robert Downey Jr. kao titularni detektiv, s Jude Law koji glumi njegovog pomoćnika Watsona. Ritchie je od nedavno vrlo zaposlen, nakon što je nedavno napravio Disneyjev live-action Aladdin remake.

S obzirom na to on se nije mogao vratiti za Sherlock Holmes 3. Guy Ritchie i Dexter Fletcher se već dugo poznaju, jer je glumac pretvoren u redatelja glumio u Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Fletcher je pričao sa svojim starim prijateljem o tome i kaže da nema nikakvih zamjerki. Fletcher je imao ovo za reći.

“Vrlo je velikodušan u vezi s tim. On je kao, ‘S njim ćeš se odlično provesti. Idi i odlično se zabavi.’ To će biti uzbudljivo. Robert [Downey Jr.] je nevjerojatan. Jude [Law] je fantastičan. On nije tu da to učini. On radi ono što radi. Tako da je dobar osjećaj biti dio toga. Guy i ja se poznajemo već dugo vremena i on je vrlo velikodušan. Mislim da mu se nekako čini prilično zabavno da sam to ja.”

Detalji radnje se za sada drže u tajnosti, ali to je nastavak koji Warner Bross. želi učiniti već dugo vremena. Prijašnja dva filma su zajedno zaradili $1.06 milijardi na kino blagajnama, a Robert Downey Jr. se poprilično proslavio od kada je A Game of Shadows došao 2011. godine. S time na umu, ovaj Sherlock Holmes 3 bi se mogao pokazati vrlo uspješnim. Za sada nije poznato kada će produkcija na filmu započeti, ali zna se da će se snimati u Kaliforniji. Sherlock Holmes 3 za sada treba doći u kina 22. prosinca 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...