Jesu li The Batman slike sa snimanja otkrile prvi pogled na Catwoman?!

Jesu li The Batman slike sa snimanja otkrile prvi pogled na Catwoman?!

Jučer smo dobili hrpe novih slika sa seta snimanja Matt Reevesovog The Batman filma. Slike su uglavnom bile povezane oko vožnje Bat-Cyclea, od kojih jedna nije dobro završila (Batman upao u grob). I dok je sva pažnja uglavnom bila usmjerena na kaskadera u kaskaderskoj verziji Robert Pattinsonovog Bat-suita, treba dodati da je netko uspio uslikati i snimiti ono što se čini kao prvi pogled na Zoë Kravitz kao Catwoman, ili barem njezinu kaskaderku. Ispod možete prvo pogledati sliku, a onda u nastavku i video.

I dok se ne može sa sigurnošću reći da je to zaista Catwoman, mnogi spekuliraju da je Batmanov kolega na motoru zapravo kolegica i to nitko drugi nego Selina Kyle. Pa što ide u smjeru tog zaključka? Vozač ovog motora je očigledno žena, a s obzirom na to da se nalazi u takvoj blizi s Batmanom definitivno se čini se da oni poznaju ili da su možda čak i prijatelji, sve značajke Catwoman.

Što se tiče odijela koje nosi, to izričito ne izgleda kao kostim Catwoman, ali s obzirom na slojeve potrebne za vožnju bicikla i fotografiranje u vremenskim prilikama sa slika, moguće je da ima dodatnu jaknu preko svojeg Catwoman odijela. Ne treba ni zaboraviti da Catwoman nije za sada dobila onakav kamera test odijela kao Batman, tako da smo moguće još uvijek tjednima udaljeni od službenog pogleda na odijelo, ali barem za sada znamo kako će motori izgledati.

The Batman dolazi u kina 25. lipnja 2021. godine.

Similar Posts