Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio ponovno zajedno na filmu

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio ponovno zajedno na filmu

Sada je i službeno potvrđeno da će Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio ponovno zajedno raditi na filmu, a ovog puta će to biti na ‘Killers Of The Flower Moon’.

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio su službeno potvrđeni za rad na adaptaciji New York Times bestseler knjige od David Granna, ‘Killers Of The Flower Moon’. Eric Roth je napisao scenarij.

Osim što je redatelj ovog projekta, Scorsese će producirati film zajedno s Imperative Entertainmentovim Dan Friedkin, Bradley Thomas, Sikelia Productions Emma Tillinger Koskoff i Appian Way Productions.

Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio ponovno zajedno na filmu

Imperative, koji je producirao All the Money in the World, te podržao odluku Ridley Scotta da zamjeni Kevin Spaceya i ponovno snimi njegove scene s nominiranim za Oscara Christopher Plummerom nekoliko tjedana prije izlaska filma, zaista se iskazao s ovom nevjerojatnom kupnjom prava na knjigu. Ponudili su $5 milijuna za prava, što je bilo milijunima više od drugih ponuda u 2016. godini. Dodajmo još i sedmerostruku znamenku scenaristu Forrest Gumpa, Rothu kako bi je adaptirao, ovo je bio poprilično skup razvojni proces. Ali kada dovede Scorsesea i DiCaprija, čini se kao dobro uložen novac. Staviti će Imperative – koji je nedavno završio snimanje na Clint Eastwood režiranom The Mile filming – na mapu.

“Kada sam pročitao David Grannovu knjigu, odmah sam je počeo vidjeti – ljude, atmosferu, akciju – i znao sam da ju moram pretvoriti u film,” izjavio je Scorsese. “Tako sam uzbuđen što ću raditi s Eric Roth i ponovno se ujediniti s Leonardom DiCapriom, kako bi prenijeli ovu zaista uznemirujuću Američku priču na velike ekrane.”

U 1920tima Oklahoma, Osage Indijanci su postali jedni od najbogatijih ljudi po broju stanovnika na svijetu, nakon što je nafta pronađena ispod njihove zemlje. A onda su ubijeni, jedan po jedan. I dok je broj ubijenih rastao, novo osnovani FBI je preuzeo slučaj i otkrio jezive urote i jedan od najgorih kriminala u Američkoj povijesti.

Izvršitelji Imperativea su se našli s Osage Indijancima i njihov tim pretražuje lokacije sljedećih nekoliko mjeseci, a očekuje se da produkcija započne u ljeto 2019. godine.

Jako me raduje ponovno vidjeti DiCaprija i Scorsesea zajedno na filmu. Do sada su sudjelovali na pet igranih filmova, a to su Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island i The Wolf of Wall Street.

Similar Posts