'Joker' film izabrani glumci za Bruce Wayne i Alfred Pennyworth

‘Joker’ film izabrani glumci za Bruce Wayne i Alfred Pennyworth

Joker redatelj Todd Phillips je izabrao glumce za uloge mladog Bruce Waynea i obiteljskog batlera Alfreda Pennywortha.

Sljedeći glumac koji će utjeloviti Bruce Waynea na velikim ekranima ipak neće biti nitko s A-liste Hollywoodskih glumaca o kojima smo slušali posljednjih mjeseci. Umjesto toga, ‘Master Brucea’ će glumiti mladi Dante Pereira-Olson, koji je nedavno glumio mlađu verziju lika Joaquin Phoenixa u filmu You Were Never Really Here. Phoenix dakako u ovom filmu glumi glavnog negativca Batman stripova, Jokera.

Batlera Wayne obitelji, Alfreda Pennywortha, će glumiti Douglas Hodge, koji uvijek drži oko na mladom članu obitelji. Brett Cullen je već od prije izabran za ulogu Bruceovog oca, Thomas Waynea, nakon što se Alec Baldwin povukao iz te uloge. Ostatak glumačke postave uključuje Robert De Niro, Zazie Beetz, Bill Camp, Marc Maron, Frances Conroy, Glenn Fleshler, Josh Paisand i Shea Whigham.

'Joker' film izabrani glumci za Bruce Wayne i Alfred Pennyworth

ComicBook.com je donio vijesti o izboru Pereira-Olsona za mladog Bruce Waynea, ono što za sada još nije poznato je koliko će veliku ulogu mladi Bruce imati u filmu, koji će se po prvi puta na velikim ekranima fokusirati na negativca Jokera – nadimak koji je uzeo propali stand-up komičar Arthur Fleck (Phoenix). Predviđamo da je ovaj izbor više kako bi se etablirao Bruce Wayne u svijetu Jokera, nego kako bi igrao neku veću ulogu, s obzirom na to da bi ovaj film trebao biti solo i ne očekuje se da će imati dodatne nastavke.

‘Joker’ će režirati Todd Phillips (The Hangover, Old School), prema skripti koju je on napisao u suradnji s Scott Silverom, dok će zvijezda filma biti Joaquin Phoenix u novoj ‘origin’ priči Klaunskog Princa Kriminala. Ovo će također odstupati od onoga kako je DC radio filmove zadnjih nekoliko godina, te će biti potpuno zaseban film, ne povezan s ostatkom DC proširenog svemira filmova.

Bit će vrlo interesantno vidjeti što će redatelj Phillips napraviti od ovog filma s malim budžetom, ali velikom kreativnom slobodom. Imat ćemo to prilike vidjeti od 04. listopada 2019. godine.

Similar Posts