Predviđamo koji će biti Posljednji Tom Hollandov Spider-Man Film u MCU

Predviđamo koji će biti Posljednji Tom Hollandov Spider-Man Film u MCU

Spider-Man (Tom Holland) se vratio u Marvelov Filmski Svemir – za sada. Disney i Sony su napravili novi dogovor u kojem će Spider-Man dobiti jedan solo film i pojavit će se u još jednom, najvjerojatnije, timskom filmu i to je to. Nakon toga, njegovo vrijeme u MCU je najvjerojatnije završeno. Kako su stvari objašnjene, čini se da će taj drugi, ne imenovani MCU film biti neki oblik udruživanja s drugim herojima, a ne još jedan Spider-Man solo film.

S obzirom na to da se ne zna koji bi taj drugi film mogao biti, odlučili smo spekulirati u kojem će se to filmu pojaviti nakon Spider-Man 3. U nastavku pogledajte za koje mislimo da bi se to moglo dogoditi i napišite nam u komentarima na Facebook stranici što vi mislite i u kojem bi ga ‘team-up’ filmu voljeli vidjeti.

DEADPOOL 3

Predviđamo koji će biti Posljednji Tom Hollandov Spider-Man Film u MCU

U jednom trenutku ovog ljeta, glasine su bile da će Deadpool 3 uključivati Spider-Mana, a upravo iz tog razloga smo ga mi i stavili na ovu listu. Iskreno, ovo je vjerojatno najmanje mogući film u kojem ćemo ga vidjeti s ove liste, ali ako išta znamo o Marvelovom Filmskom Svemiru, onda je to da su zaradili hrpe novaca na neočekivanom. Međutim, mi još uvijek nemamo ni potvrde o Deadpool 3 filmu, iako se pretpostavlja da hoće.

FANTASTIC FOUR

FANTASTIC FOUR

Ako ćemo iskreno, ne vidimo baš priču koja bi dovela do ovog crossovera. A s obzirom na to da još nismo ni vidjeli Fantastic Four u MCU, poprilično je nevjerojatno da bi se Spider-Man pojavio odmah u prvom filmu. Međutim i čudnije su se stvari događale.

SECRET WARS

Kao što su mnogi počeli spekulirati, sljedeći veliki Avengers ‘team-up’ film u MCU bi mogao biti Secret Wars-stila film, nešto što bi moglo iskombinirati razne live-action svemire zajedno. U tom filmu bi se Spider-Man vrlo lako i dobro mogao uklopiti, kao i njegova finalna priča.

YOUNG AVENGERS

'Young Avengers' film navodno u razvoju MCU

Još jedna popularna ideja je da će Marvel Studios napraviti Young Avengers timski film. Do sada smo vidjeli izvještaje da bi se Bumblee zvijezda Hailee Steinfeld mogla pojaviti u Hawkeye seriji kao Kate Barton, a ako koriste Avengers: Endgame glumicu Emma Fuhrmann i njezinu Cassie Lang kao Stature, to je već sada strašan početak. Onda bi WandaVision serija mogla postaviti pozornicu za likove poput Wiccan i Hulkling, a s Hollandovim Peterom Parkerom, Young Avengers ekipa bi mogla biti okupljena.

NOVA

‘Avengers: Endgame’ redatelji otkrili da su potajno predstavili Novu

Uskoro će nas Marvel Studios upoznati s Human Rocket/Nova, a Spider-Man bi mogao biti prigodan za pomoći mu ući u MCU. Ovaj scenarij bi najbolje radio ako bi Kevin Feige i ekipa odlučili uvesti Sam Alexanderovu verziju Nove ili se odluče ići stripovski točno s Richard Riderovom verzijom i krenu njegovo herojsko putovanje iz srednje škole.

SHE-HULK (ILI DAREDEVIL)

she hulk

Naravno, ova ideja potječe iz finalnih trenutaka filma Spider-Man: Far From Home. Sa Spider-Manovim identitetom otkrivenim, gotovo je sigurno da će on trebati neku vrstu pravne pomoći. Većina fanova bi se vjerojatno odmah okrenula Matthew Murdocku, ali u ovom trenutku, vjerojatno je lakše za pretpostaviti da bi to bila Jennifer Walters – pogotovo zato što je Marvel Studios već najavio seriju koja će uključivati nju. Međutim, Netflixova prava na Daredevila će proći do vremena kada Spider-Man 3 dođe u kina, tako da je vrlo moguće i da Murdock bude umješan.

Napišite nam što mislite gdje i po posljednji puta mogli vidjeti Tom Hollandovog Spider-Mana u MCU.

Similar Posts