Pogledajte Scarlett Johanssoninu Black Widow kako se Bori s Taskmasterom

Pogledajte Scarlett Johanssoninu Black Widow kako se Bori s Taskmasterom

Digitalni umjetnik je otkrio fanovski Black Widow poster u kojem prikazuje borbu između Scarlett Johanssonine Natashe Romanoff i Taskmastera.

Cijelo desetljeće nakon što je lik imao svoj debi u Iron Man 2, Scarlett Johanssonina Natasha Romanoff će napokon imati glavnu ulogu u Marvel Studios Black Widow filmu. Film će također prikazati debi Taskmastera u Marvelovom Filmskom Svemiru, plaćeniku iz stripova koji ima sposobnost oponašanja borbenih vještina svakoga koga promatra.

Sada je digitalni umjetnik stvorio nevjerojatan fanovski poster za Black Widow koji pokazuje obračun između Scarlett Johanssonine Natashe Romanoff i Taskmastera. Slika također prikazuje Scarlett Johanssonine kolege iz Black Widow filma, Florence Pugh, Davida Harboura i Rachel Weisz.

Pogledajte ispod ovaj fantastični fanovski poster obračuna između Black Widow i Taskmastera

Scarlett Johansson je potvrdila da će se Black Widow film odvijati nakon događanja u filmu Captain America: Civil War, što je zaključilo da je Natasha Romanoff bila prisiljena na skrivanje nakon pomaganja bjeguncu Steveu Rogersu. Međutim, Scarlett Johansson dodaje da će Black Widow film svejedno istražiti neke dijelove Natashine prošlosti puno prije nego su se Avengersi raspali u Captain America: Civil War.

Film “Black Widow” vidjet će Johansson kako ponovno glumi svoju ulogu, u avanturi koja će poslužiti kao neka vrsta prethodnice. U filmu će se pojaviti i Rachel Weisz, O-T Fagbenle i David Harbor. Film režira Cate Shortland.

Black Widow dolazi u kina 01. svibnja 2020. godine.

Similar Posts