Blumhouse razvija novu adaptaciju The Thinga!

Blumhouse razvija novu adaptaciju The Thinga!

Universal Pictures i Blumhouse Productions razvijaju novu adaptaciju The Thinga koja će biti inspirirana cijelom John Campbell novelom Frozen Hell. Producent Alan Donnes se oglasio putem Facebooka kako bi podijelio vijesti, napisavši:

“Službeno je! Primio sam moj potpisani ugovor i prvi ček. Ja sam izvršni producent remake filma The Thing, ali s dodatnim dijelovima John Campbellovog revolucionarnog romana Frozen Hell, koji su desetljećima bili izgubljeni. Sada, po prvi puta ikad, Campbellova cijela vizija će sada biti prikazana na velik ekranu. Novi film će uključivati najbolje od RKO The Thing From Another Earth, John Carpenterov klasik The Thing i obje knjige, Frozen Hell i Who Goes There? Veliko hvala puno ljudi, ali nikome više nego nasljednicima priče na njihovoj vjeri i povjerenju u mene. Rekao sam da ću to završiti i evo nas. Zauvijek sam vam dužan!”

Kickstarter kampanja opisuje priču:

“1938., John W. Campbell objavljuje novelu Who Goes There?, o timu znanstvenika s Antarktika koji otkrivaju i koje terorizira monstruozni vanzemaljski entitet koji mijenja oblik. Priča će kasnije biti adaptirana u John Carpenterov kultni film The Thing (nakon ranije adaptacije filma iz 1951.). Objavljena novela zapravo je bila skraćena verzija Campbellove izvorne priče, pod nazivom “Frozen Hell,” koju je trebalo skratiti kako bi se mogla objaviti. Rukopis Frozen Hell ostao je nepoznat i neobjavljen desetljećima, a tek je nedavno ponovno otkriven. Frozen Hell priču dramatično proširuje, dajući vitalnu pozadinu i kontekst ionako nevjerojatnoj priči. Zadovoljni smo i počašćeni što vam sada možemo ponuditi Frozen Hell, kako je Campbell to i zamislio. Bit ćete među prvima koji su ikad pročitali ovu dovršenu verziju priče.”

Prijašnje adaptacije novele uključuju The Thing From Another Earth iz 1951., The Thing iz 1982. i The Thing iz 2011. godine.

Similar Posts