'Transformers' reboot & 'Bumblebee' nastavak u razvoju za Paramount

‘Transformers’ reboot & ‘Bumblebee’ nastavak u razvoju za Paramount

Transformers filmovi su imali težak put. I dok su prvi Transformers filmovi dobili neki kritički uspjeh, franšiza, kao cjelina, je bila rudnik zlata dok je u isto vrijeme uspijevala razljutiti fanove i kritičare. To je bilo do izlaska Transformers: The Last Knight Koji nije uspio zadovoljiti Paramountova financijska očekivanja. To je u konačnici natjeralo Paramount da ponovno razmisli o svojim planovima za Transformere. Posljednji Transformer film, Bumblebee, je međutim iznenadio sve.

Bumblebee iz 2018. je bio kritički dobro prihvaćen, a uz to i financijski uspjeh. Postavljalo se pitanje je li film potpuni reboot ili prequel franšizi i koji su bili originalni planovi za film. Bez obzira na to što su bili, Paramount je na kraju odlučio koristiti Bumblebeeja kao početnu točku za napredovanje. Ali sada Paramount nastavlja franšizu na veliki način.

Prema Variety, Paramount razvija dva nova Transformers filma s novim scenarijima u izradi. I dok su informacije o tim filmovima i dalje mutne, rečeno je da se jedan odvija u Bumblebee svemiru. Za drugi je rečeno da je reboot veće skale franšize. Scenarije pišu James Vanderbilt koji je jedan od scenarista The Amazing Spider-Man filmova i Joby Harold koji je možda najpoznatiji po filmu King Arthur: Legend of the Sword.

Što mislite o ovim vijestima? Radujete li se vijestima da Paramount pravi revolt Transformers franšize? Trebaju li nastaviti s Bumblebee filmovima?

Similar Posts